Stoiximan Super League

Ράσταβατς: «Χρειάζεται χρόνος για να βελτιωθούμε»

Το χρόνο που χρειάζεται η Ξάνθη για να «δέσει» και να δείξει την αξία της ως ομάδα ζήτησε ο Μίλαν Ράσταβατς μετά το 0-0 των ακριτών με τη Λαμία για την πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας.

Ο Σέρβος τεχνικός τόνισε πως έγινε «σφιχτό» ματς και πως είχαν τον έλεγχο και προσπάθησαν να πιέσουν τους αντιπάλους τους, ζητώντας περισσότερη ταχύτητα και συμπάγεια, όπως και καλύτερη αμυντική τακτική και κάποιον επιθετικό που θα μπορεί να «διασπάσει» τις κλειστές άμυνες.

Αναλυτικά: «Σήμερα το παιχνίδι ήταν το πρώτο μας και ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο αυτό που θα βλέπαμε. "Σφιχτό" παιχνίδι, αργό με την μπάλα στην επίθεση. Είχαμε τον έλεγχο, με καλές τοποθετήσεις και προσπαθήσαμε να βάλουμε την μπάλα στην περιοχή.

Η διαχείριση στα τελευταία 30 μέτρα δεν ήταν όπως ήθελα. Στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, είχαμε την Λαμία μακριά από την εστία μας. Στόχος μας να παίξουμε πιο γρήγορα και να είμαστε συμπαγείς τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση. Έχουμε πολλούς νέους παίκτες στην επίθεση, δύο παίκτες του κέντρου σε νέο ρόλο.

Θέλουμε χρόνο για να βελτιωθούμε. Πρέπει να αυξήσουμε την ποιότητά μας στο παιχνίδι και να φέρουμε την μπάλα πετυχημένα στο απέναντι τέρμα. Είναι πρόβλημα η αμυντική διάθεση της αντίπαλης ομάδας, αυτό συμβαίνει πάντα στο ποδόσφαιρο. Η Λαμία με πληθώρα παικτών στην άμυνα, μας δυσκόλεψε.

Το αν χρειαζόμαστε έναν επιπλέον παίκτη έχει να κάνει με το μπάτζετ της ομάδας και το αν υπάρχουν παίκτες που μπορούν να μας βοηθήσουν. Εγώ προσωπικά εμπιστεύομαι τους παίκτες μου και είμαι σίγουρος ότι θα είναι καλύτεροι σύντομα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x