Ισπανία

Ρεάλ Μαδρίτης: Αντιμέτωπη με Βιγιαρεάλ και ρεκόρ

Η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται την Βιγιαρεάλ απόψε το βράδυ θέλοντας να διατηρήσει την πρωτιά στο πρωτάθλημα και να επεκτείνει το ρεκόρ της.

Την Βιγιαρεάλ στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» υποδέχεται απόψε το βράδυ η Ρεάλ Μαδρίτης για την 5η αγωνιστική του Ισπανικού πρωταθλήματος. Ο τεχνικός των «μερένχες», Ζινεντίν Ζιντάν θέλει να διατηρήσει το σερί των 6 νικών σε 6 παιχνίδια κάνοντας 100% επιτυχημένο το ξεκίνημα της σεζόν.

Η Ρεάλ όμως κυνηγάει και άλλο ρεκόρ καθώς θέλει να ξεπεράσει τις 16 συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα που ξεκίνησε την περσινή σεζόν και μετράει 200 μέρες αήττητη.

Για τους πρωταθλητές Ευρώπης προβλέπεται ροτέισον, καθώς οι Μόντρις, Κασεμίρο και Πέπε θα απουσιάσουν από το σημερινό παιχνίδι, ενώ αναμένεται να επιστρέψουν οι Ρονάλντο και Μπέιλ.

Από την άλλη το «κίτρινο υποβρύχιο» αναμένεται να βάλει δύσκολα στους «μπλάνκος» αφού προέρχεται από τρεις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα και νέο τεχνικό (Φραν Εσκρίμπα). Οι φιλοξενούμενοι είναι σε εξαιρετική φόρμα και πιστεύουν πως δεν έχουν να χάσουν τίποτα από το ταξίδι τους στην ισπανική πρωτεύουσα.

Ο Ζιντάν ξέρει πως μία νίκη απέναντι στην Βιγιαρεάλ θα ήταν ζωτικής σημασίας για το πρωτάθλημα, καθώς λίγες ώρες αργότερα οι άμεσοι συνδιεκδικητές του τίτλου, Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης αναμετρώνται στο ντέρμπι της αγωνιστικής.

Επιμέλεια: Γιώργος Γιαννούλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x