Ισπανία

Oι ενδεκάδες του clasico: Με Καμαβινγκά αριστερό μπακ η Ρεάλ Μαδρίτης - Στον πάγκο ο Φέλιξ για την Μπαρτσελόνα

Δείτε τις ενδεκάδες του μεγάλου ντέρμπι της 32ης αγωνιστικής της La Liga ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου».

Ώρα clasico στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου»! Η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται την Μπαρτσελόνα υποδέχεται στις 22:00 (Novasports 1, sport-fm.gr) στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της La Liga!

Κάτι περισσότερο από μια ώρα πριν τη σέντρα της αναμέτρησης ο Κάρλο Αντσελότι και ο Τσάβι ανακοίνωσαν τις ενδεκάδες με τις οποίες θα παραταχθούν στο ντέρμπι.

Για τους Μαδριλένους ο Ιταλός τεχνικός διατηρεί τον Λούνιν κάτω από τα δοκάρια, ενώ αλλάζει τους ακραίους μπακ του με τον Βάθκεθ δεξιά και τον Καμαβινγκά να μετατοπίζεται αριστερά και τους Τσουαμενί και Ρίντιγκερ στα στόπερ. Τριάδα στο κέντρο με Μόντριτς, Κρόος και Βαλβέρδε, ενώ στην επίθεση η κλασσική τριπλέτα των Βινίσιους, Ροντρίγκο και Μπέλιγχαμ.

Η ενδεκάδα της Ρεάλ Μαδρίτης:



Στην αντίπερα όχθη οι «μπλαουγκράνα» θα έχουν τον Τερ Στέγκεν στην εστία και τους Κούντε, Αραούχο, Κουμπαρσί και Κανσέλο στην άμυνα. Ο Κρίστενσεν σε ρόλο αμυντικού μέσου με τον Γκιντογκάν και τον Ντε Γιόνγκ, ενώ στην επίθεση θα είναι οι Γιαμάλ, Ραφίνια και Λεβαντόφσκι.


Η ενδεκάδα της Μπαρτσελόνα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x