Ισπανία

Ψηφίζεται ο... «νόμος Εμπαπέ» στη Μαδρίτη, προς όφελος της Ρεάλ!

Την μείωση ορισμένων φόρων εισοδήματος για ξένες περιουσίες και επενδύσεις στην Μαδρίτη ετοιμάζεται να περάσει η τοπική Κυβέρνηση, με… ωφελούμενους την Ρεάλ και τον Κιλιάν Εμπαπέ.

Τυπικό θεωρείται το θέμα της μεταγραφής του Κιλιάν Εμπαπέ στην Ρεάλ Μαδρίτης, με την ολοκλήρωσή της να γίνεται μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Με τον Γάλλο επιθετικό της Παρί Σεν Ζερμέν, μάλιστα, να έχει αισθητά μειωμένες απολαβές στους «μερένγκες», σε σχέση με τα χρήματα που έπαιρνε στην γαλλική ομάδα, καθώς θα εισπράττει περίπου 50 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Προκειμένου, λοιπόν, να μειωθεί η… χασούρα του Εμπαπέ, ο οποίος πάντως πήρε και ένα αστρονομικό πριμ υπογραφής της τάξης των 100 εκατομμυρίων ευρώ, η Κυβέρνηση της περιφέρειας της Μαδρίτης ετοιμάζεται να «βάλει πλάτη»...

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Mundo Deportivo», είναι έτοιμη να ψηφίσει έναν νόμο που θα ονομάζεται «νόμος Εμπαπέ» και ο οποίος θα προβλέπει την μείωση ορισμένων φόρων εισοδήματος για ξένες περιουσίες και επενδύσεις στην περιοχή της Καστίλης, ενώ το ανώτατο όριο φορολογίας εισοδήματος για τους αλλοδαπούς εργάτες, θα ορισθεί στο 24%!

Ουσιαστικά, πρόκειται για κάτι που έχει γίνει ξανά στο παρελθόν, πάλι προς όφελος της Ρεάλ, τον πάλαι ποτέ «νόμο Μπέκαμ», που δεν υφίσταται σήμερα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x