Ισπανία

«Σκαλοπάτι για τη Ρεάλ Μαδρίτης η παρουσία του Χάαλαντ στη Μάντσεστερ Σίτι» γράφουν οι Ισπανοί

Λάδι στη φωτιά «ρίχνουν» τα ισπανικά Μέσα ενημέρωσης αναφέροντας ότι ο Χάαλαντ βλέπει τη Μάντσεστερ Σίτι σαν το τελευταίο βήμα πριν μεταγραφεί στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Το χαβά τους οι Ισπανοί στην υπόθεση «Χάαλαντ»! Νέο ρεπορτάζ συνδέει τον «Βίκινγκ» με τη Ρεάλ Μαδρίτης με άκρως προκλητικό τρόπο. Σύμφωνα με την εφημερίδα AS «ο Έρλινγκ Χάαλαντ βλέπει τη Μάντσεστερ Σίτι ως σκαλοπάτι για τη Ρεάλ Μαδρίτης και θα προσπαθήσει να αποδείξει ότι αξίζει να είναι παίκτης της «Βασίλισσας» στα παιχνίδια των δύο ομάδων για τα προημιτελικά του Champions League».

Σενάριο που βάζει «φωτιά» ενόψει των αναμετρήσεων του Απριλίου. Βέβαια ο Νορβηγός επιθετικός τοποθετήθηκε πρόσφατα για την παρουσία του στους πρωταθλητές Αγγλίας και Ευρώπης δηλώνοντας χαρούμενος, μην αποκλείοντας πάντως να αποχωρήσει κάποια στιγμή στο μέλλον. Ιδίως το 2026 όταν και ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του.



Από την άλλη, η Ρεάλ Μαδρίτης έχει επικεντρωθεί στην απόκτηση του Κιλιάν Εμπαπέ, αφού ναι μεν τα πάντα δείχνουν ότι θα μετακομίσει στην ισπανική πρωτεύουσα, κανένα επίσημο έγγραφο ωστόσο δεν έχει υπογραφεί ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ο Γάλλος «σταρ» ξεκαθάρισε ότι θα γίνει γνωστή η επόμενη ομάδα του πριν από το Euro της Γερμανίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x