Ισπανία

Ρεάλ: Σκέψεις για να δώσει τα εντός έδρας ματς πρωταθλήματος στο βοηθητικό γήπεδό της!

Οι ιθύνοντες της Ρεάλ Μαδρίτης σκέφτονται το ενδεχόμενο να δώσει η ομάδα του Ζιντάν τα εντός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος στο «Αλφρέντο Ντι Στέφανο».

Ένα όχι τόσο και ακραίο σενάριο επεξεργάζονται οι άνθρωποι της Ρεάλ Μαδρίτης για τα εναπομείναντα παιχνίδια πρωταθλήματος.

Όπως αναφέρει το diariomadridista.okdiario.com, οι ιθύνοντες της «βασίλισσας» σκέφτονται προσωρινή μετακόμιση στο βοηθητικό γήπεδο του συλλόγου, «Αλφρέντο Ντι Στέφανο», για τα υπόλοιπα εντός έδρας ματς που έχει να δώσει η ομάδα του Ζιντάν στη La Liga.

Αυτό θα συμβεί στην περίπτωση που επανεκκινήσει το πρωτάθλημα και οι εναπομείναντες αγώνες διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών.

Μάλιστα, η Ρεάλ θα κερδίσει χρόνο στο κομμάτι των εργασιών που λαμβάνουν χώρα στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» για την ανακαίνισή του, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί το 2021.

Από ‘κει και πέρα, το «Αλφρέντο Ντι Στέφανο» έχει τις ίδιες διαστάσεις με το κανονικό γήπεδο της «βασίλισσας», έχει χωρητικότητα 6.000 θεατών, ενώ βρίσκεται στο προπονητικό κέντρο του συλλόγου και εκεί δίνει τα εντός έδρας παιχνίδια της η δεύτερη ομάδα των «μερένγκες» (Καστίγια).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x