Champions League

«Ρεαλιστικά, δεν έχουμε πολλές πιθανότητες με Ολυμπιακό»

Ο θρύλος της Ριέκα και του κροατικού ποδοσφαίρου, Γιόσιπ Σκόμπλαρ, δεν είναι ιδιαίτερα αισιόδοξος για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό.

Απαισιόδοξος για τον επαναληπτικό των play offs του Champions League με τον Ολυμπιακό είναι ο θρύλος της Ριέκα και του κροατικού ποδοσφαίρου, Γιόσιπ Σκόμπλαρ. Ο παλαίμαχος φορ και πρώην προπονητής θεωρεί πως η κροατική ομάδα δεν έχει τα φόντα να ανταγωνιστεί ομάδες όπως οι «ερυθρόλευκοι».

«Υπάρχουν πιθανότητες πρόκρισης, αλλά για να είμαστε ρεαλιστές, όχι πολλές. Δεν περίμενα καν την πρόκριση επί της Ρεντ Μπουλ Ζάλτσμπουργκ, συνεπώς η συμμετοχή στα play offs είναι από μόνη της μεγάλη επιτυχία. Όλοι περιμένουμε πολλά, θεωρούμε πως είμαστε στα ίσα με ομάδες όπως ο Ολυμπιακός, αλλά δεν βλέπουμε ότι η Ριέκα παίζει σε ένα γήπεδο με 5.000 κόσμο. Είναι δύσκολο να αντιμετωπίσεις έτσι στα ίσα τις κορυφαίες ομάδες στην Ευρώπη. Θα πρέπει να δημιουργήσεις την κατάλληλη υποδομή. Υπάρχει ταλέντο, αλλά είναι δύσκολο να κρατήσεις τους καλού σου παίκτες, αν δεν μπορείς να τους προσφέρεις κάτι περισσότερο», ανέφερε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x