Αγγλία

Ρέντναπ: «Μπορούν εξάδα Γουέστ Χαμ και Λέστερ»

Δεν θεωρεί απίθανη την είσοδο των «σφυριών» και των «αλεπούδων» στην τελική εξάδα της Premier League ο Χάρι Ρέντναπ.

Αν υπάρχουν δύο ομάδες που μπορούν να σπάσουν την κυριαρχία του λεγόμενου «Big Six» στην Premier League και να… τρυπώσουν στην τελική εξάδα του αγγλικού πρωταθλήματος, αυτές είναι οι Γουέστ Χαμ και Λέστερ, σύμφωνα με τον Χάρι Ρέντναπ.

Ο τέως τεχνικός των Γουέστ Χαμ και Τότεναμ -μεταξύ άλλων- και νυν σύμβουλος της Γέοβιλ, έχει μείνει εντυπωσιασμένος από τη φετινή παρουσία των δύο κλαμπ. «Μ’ αρέσουν οι εμφανίσεις της Γουέστ Χαμ. Θεωρώ ότι θα βρίσκεται σίγουρα στην οκτάδα. Και αν κάποια από τις υπόλοιπες ομάδες (σ.σ.: πλην των “μεγάλων” του “Βig Six”) καταφέρει να μπει στην εξάδα, θα είναι ή αυτή ή η Λέστερ», υποστήριξε χαρακτηριστικά στο «talkSPORT» ο Ρέντναπ.

Οι Γουέστ Χαμ και Λέστερ, στηρίζονται εν πολλοίς στα σέντερ φορ τους, Τζέιμι Βάρντι και Σεμπαστιάν Αλέ, αντίστοιχα. Την επιθετική λειτουργία των δύο ομάδων εξήρε και ο Ρέντναπ. «Πρόκειται για τις ομάδες που μπορούν να χτυπήσουν τους “μεγάλους” φέτος. Είναι πολύ καλές. Μ’ αρέσει ό, τι έχω δει από αυτές μέχρι στιγμής. Δεν τους έχω παρακολουθήσει δια ζώσης ακόμα, όμως, έχω δει κάθε τους παιχνίδι στην τηλεόραση. Αμφότερες έχουν σπουδαίους επιθετικούς», τόνισε ο 72χρονος πολύπειρος γνώστης του βρετανικού ποδοσφαίρου.

Επιμέλεια: Μανώλης Μουσουράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x