Euro 2024

Ρέιμ: «Μου άρεσε πως παίξαμε στην άμυνα»

Την άμυνα που έπαιξαν οι παίκτες της Εσθονίας στα επιθετικά ατού της Ελλάδος εξήρε ο Ματίας Ρέιμ μετά το 0-0 στο «Καραϊσκάκης».

Ο τεχνικός των πρώην Σοβιετικών περιμένει καλύτερα πράγματα στην επίθεση στα επόμενα ματς, ώστε να έρθουν τα θετικά αποτελέσματα και δήλωσε ικανοποιημένος από το βαθμό. Τόνισε πως περίμενε τον τρόπο παιχνιδιού της Εθνικής και ήταν προετοιμασμένοι να την αντιμετωπίσουν και πως δεν τους βγήκε το παιχνίδι στα άκρα, ώστε να απειλήσουν, ενώ θεωρεί πως το Ελλάδα-Βέλγιο θα κριθεί στις αντεπιθέσεις.

Αναλυτικά: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα και τον ένα βαθμό, ειδικά εκτός έδρας. Μου άρεσε πολύ ο τρόπος που αμυνθήκαμε. Πρέπει να βελτιωθούμε, όμως, στην επίθεση. Περιμέναμε αυτόν τον τρόπο παιχνιδιού από την ελληνική ομάδα. Ξέραμε περίπου το πώς θα παίξει η Ελλάδα. Αμυντικά, ήμασταν έτοιμοι.

Προσπαθούσαμε να αναπτυχθούμε από τα άκρα στην επίθεση, αλλά χάναμε εύκολα την μπάλα και δεν κάναμε αρκετές ευκαιρίες. Πάντως, το παιχνίδι της Ελλάδας ήταν αυτό που περιμέναμε και ήμασταν καλά προετοιμασμένοι για να το αντιμετωπίσουμε. Είχα δει τον αγώνα του πρώτου γύρου μεταξύ Βελγίου και Ελλάδας, ξέρω ότι η Ελλάδα έχει συγκροτημένη άμυνα, όμως το θέμα είναι τι θα γίνει με τις αντεπιθέσεις. Εκεί θα κριθούν πολλά.

Σήμερα έλειπε ο Μήτρογλου, που είναι πιο ποιοτικός και έμπειρος από τον Βέλλιο. Θεωρώ πως κόντρα στο Βέλγιο η Ελλάδα θα είναι άλλη ομάδα με τον Μήτρογλου μέσα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x