Stoiximan Super League

Ρέις: «Μπορεί να αντέξει το βάρος της Μπενφίκα ο Βλαχοδήμος»

Με τα καλύτερα λόγια για την αξία και την ποιότητα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου μίλησε ο Νούνο Ρέις σε συνέντευξη που παραχώρησε σε πορτογαλικό ΜΜΕ.

Έτοιμος να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις μιας ομάδας όπως η Μπενφίκα είναι ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, όπως τόνισε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «Desporto ao Minuto» ο συμπαίκτης του στον Παναθηναϊκό, Νούνο Ρέις.

Ο Πορτογάλος μεσοαμυντικός κλήθηκε να καταθέσει την άποψή του για τον νεαρό τερματοφύλακα που έχει κλείσει στην Μπενφίκα και είπε ότι παίζει χωρίς φόβο, προσθέτοντας ότι δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι έχει κληθεί στις μικρές εθνικές της Γερμανίας.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι ένας παίκτης που αντέχει στην πίεση. Είναι για να παίξει σε μια μεγάλη ομάδα στην Πορτογαλία, είναι ένας παίκτης που δεν έχει φόβο. Ακόμη κι όταν τα πράγματα δεν κυλούν καλά, αυτός βρίσκει από μόνος του το κίνητρο για να προσπαθήσει να τα αλλάξει γρήγορα. Ο Ζούλιο Σέζαρ θα είναι δάσκαλος για τον Βλαχοδήμο. Πιστεύω ότι μπορεί να γίνει το νούμερο ένα στη θέση του τερματοφύλακα στην Μπενφίκα.

Είναι εξαιρετικός επαγγελματίας. Είναι νέος και πάντα διαθέσιμος να μάθει. Έχει καλές εξόδους, παίζει καλά με τα πόδια. Γι' αυτό και κλήθηκε στις μικρές εθνικές ομάδες της Γερμανίας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x