Ισπανία

Ρεκόρ... μισού αιώνα «κυνηγάει» ο Σιμεόνε

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε υπέγραψε ανανέωση συμβολαίου με την Ατλέτικο Μαδρίτης, το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2022. Ποιο ρεκόρ κυνηγάει όμως, αν μείνει μέχρι το… 2026;

Το 2022 ο Ντιέγκο Σιμεόνε θα κλείσει δεκαετία στην αγαπημένη του Ατλέτικο και, παρά τις φήμες που τον ήθελαν να αποχωρεί, εκείνος παραμένει εκεί που «ανδρώθηκε» και μεγαλούργησε προπονητικά.

Μπορεί το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε να λήγει σε τρία χρόνια, αλλά θα πρέπει να το σκεφτεί… καλά και να κάτσει επιπλέον τέσσερα χρόνια ακόμα, διότι αν το κάνει θα σπάσει ρεκόρ που κρατάει από το 1974 ο Μιγκέλ Μουνιόθ. Συγκεκριμένα, ο Μουνιόθ είναι ο προπονητής που έχει μείνει τα περισσότερα χρόνια συνεχόμενα στον πάγκο ισπανικής ομάδας, σε εκείνον της Ρεάλ Μαδρίτης από το 1960 μέχρι το 1974.

Ο Σιμεόνε βρίσκεται από το 2012 στον πάγκο της Ατλέτικο και αν μείνει μέχρι το 2026 θα γράψει μία ακόμη «χρυσή» σελίδα στην καριέρα του, διότι θα γίνει ο μακροβιότερος προπονητής στην ιστορία της La Liga, «σπάζοντας» το ρεκόρ που εκείνη τη χρονιά θα μετράει 52 χρόνια ζωής!

Επιμέλεια: Χρήστος Παπαζώης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x