Stoiximan Super League

Τα δίνει όλα η Σάντος για Ρομπίνιο

Μεγάλο ανταγωνισμό έχει να αντιμετωπίσει για Ρομπίνιο ο Ολυμπιακός. Τι προσφέρει η Σάντος στον Βραζιλιάνο, η «λύση» του MLS και το Κόπα Αμέρικα που μπορεί να τον… εκτοξεύσει.

Ο Ολυμπιακός δίνει τη δική του μάχη για την απόκτηση του Ρομπίνιο, όπως αποκάλυψε ο ΣΠΟΡ FM 94,6 και ο Κώστας Νικολακόπουλος, ωστόσο τα πράγματα δεν είναι απλά και εύκολα.

Η Σάντος αποτελεί πάντα προτεραιότητα για τον παίκτη και η ομάδα που τον ανέδειξε είναι αποφασισμένη να κάνει το παν για να τον κρατήσει. Σύμφωνα με τη βραζιλιάνικη έκδοση του ESPN, την Τετάρτη θα γίνει ραντεβού με τους εκπροσώπους του παίκτη για την ανανέωση του συμβολαίου του, που λήγει στο τέλος Ιουνίου. Ο πρόεδρος του συλλόγου, Μοδέστο Ρόμα Ζούνιορ, φέρεται να προσφέρει στον Ρομπίνιο πενταετές συμβόλαιο με συνολικές αποδοχές 10,3 εκατ. ευρώ, συν μπόνους για νίκες και τίτλους.

Ο Ρομπίνιο πέρα από την πρόταση του Ολυμπιακού, την οποία εξετάζει σοβαρά, έχει στα χέρια του και άλλες εναλλακτικές. Αν επιλέξει το δρόμο του… χρήματος, το αμερικανικό πρωτάθλημα (MLS) τον περιμένει με ανοιχτές αγκάλες, ενώ υπάρχει και ενδιαφέρον από την Ευρώπη.

Από σήμερα θα συμμετέχει στην προετοιμασία της Βραζιλίας για το Κόπα Αμέρικα. Συμπεριλαμβάνεται στους 30 της προεπιλογής του Ντούνγκα κι αν καταφέρει να βρει θέση στους εκλεκτούς 23 και μπορέσει να αγωνιστεί, είναι πιθανό να προσελκύσει ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον κι ακόμη καλύτερες προσφορές.

Ο Ολυμπιακός έχει δείξει στην πλευρά του παίκτη πως τον θέλει και πέρα από ένα πολύ καλό συμβόλαιο στη δύση της καριέρας του, του προσφέρει τη δυνατότητα επιστροφής στο Champions League. Δεν θα μπει όμως σε διαδικασία πλειστηριασμού για κανέναν ποδοσφαιριστή, ούτε θα περιμένει τον Ρομπίνιο όλο το καλοκαίρι…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x