Ισπανία

Ρεμί: «Δεν επιστρέφω στη Λας Πάλμας, ο προπονητής μου συμπεριφέρθηκε σαν να είμαι… σκατά»

Έξαλλος ο Λοΐκ Ρεμί. Αρνητικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί ξανά με τη Λας Πάλμας εμφανίζεται ο Γάλλος επιθετικός (που ακούστηκε για Ολυμπιακό) και σε δηλώσεις του κάνει επίθεση στον προπονητή του.

Τα… έχει πάρει με τον Πάκο Χέμεθ ο Λοΐκ Ρεμί.

Έξαλλος με τον προπονητή του στη Λας Πάλμας εμφανίζεται ο 31χρονος επιθετικός, ο οποίος «έπαιζε» μέχρι πρόσφατα στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. «Μου συμπεριφέρθηκε σαν να είμαι… σκατά», αναφέρει σε δηλώσεις του, επισημαίνοντας ότι δεν πρόκειται να φορέσει ξανά τη φανέλα του ισπανικού συλλόγου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε

Θα επιστρέψεις στη Λας Πάλμας;
«Έχω πει ήδη στον αθλητικό διευθυντή (Τόνι Κρουζ) και στον πρόεδρο (Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρες) ότι δεν επιστρέφω λόγω των όσων συνέβησαν, με την έλλειψη σεβασμού από πλευράς προπονητή. Δεν λέω ότι ήμουν ο παίκτης-κλειδί, αλλά ήμουν τοπ σκόρερ, αλλά μπήκα ξαφνικά στο περιθώριο. Είμαι πολύ απογοητευμένος που πρέπει να αποχωρήσω από την ομάδα, καθώς ήθελα να παλέψω μέχρι τέλους ώστε να παραμείνει η ομάδα στην πρώτη κατηγορία της Ισπανίας, αλλά ο προπονητής με έβαλε στο περιθώριο».

Τι ακριβώς συνέβη και ο προπονητής σου αποφάσισε να σε θέσει εκτός από την πρώτη ημέρα;
«Αυτό που συνέβη είναι ότι εγώ και ο Τανανέ ήμασταν στο ξενοδοχείο, στην πρώτη ημέρα στο ξενοδοχείο και καθυστερήσαμε στο δείπνο, αλλά καθυστερήσαμε ένα λεπτό. Εντάξει, δεν υπάρχει δικαιολογία επειδή είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να παρουσιαζόμαστε συνεπείς. Αλλά δεν αποτελεί δικαιολογία για τον προπονητή ώστε να διώξει δύο παίκτες. Πιστεύω ότι υπήρχε κάτι από πριν. Δεν οφείλεται στην καθυστερημένη άφιξή μας το γεγονός ότι μας έδιωξε ο προπονητής. Δεν γίνεται να διώξεις δύο παίκτες από την πρώτη ημέρα συνεργασίας επειδή καθυστέρησαν ένα λεπτό».

Τι σου είπε ο προπονητής;
«Ο προπονητής δεν μίλησε σε εμένα. Ήρθε, όταν όλα αυτά συνέβησαν με τον Τανανέ, αλλά δεν μίλησε σε εμάς. Μίλησε με τον πρόεδρο και αυτός ήρθε σε εμάς. Δεν είχε τις… μπάλες να έρθει μπροστά μου και να πει: ‘δεν σε θέλω για αυτό και για αυτόν τον λόγο’. Δεν είμαι άνθρωπος που δημιουργεί προβλήματα. Δεν θα… πάλευα μαζί του».

Τι σκέφτηκες όμως όταν κλήθηκε να επιστρέψεις για να επανεξετάσει τα δεδομένα ο προπονητής;
«Την περασμένη εβδομάδα μου είπαν να επιστρέψω και είπα όχι. Επειδή μέχρι να βρεθεί λύση δεν επιστρέφω. Έχω άδεια μέχρι 25 Ιανουαρίου. Δεν συνέβη κάτι ιδιαίτερο, μου είπαν να επιστρέψω και είπα όχι. Είναι δύσκολο για εμένα να κάνω αυτήν την επιλογή. Πείτε μου αν συμφωνείτε μαζί μου. Αν η ομάδα τα πήγαινε καλά δίχως εμένα, δεν θα μου έλεγαν να επιστρέψω. Αν είχαν νικήσει την Εϊμπάρ και τη Χιρόνα δεν θα μου έλεγαν να επιστρέψω. Ο προπονητής μου συμπεριφέρθηκε σαν να είμαι σκατά. Δεν περίμενα ότι θα είμαι στη Γαλλία τώρα, αλλά περίμενα να παίζω και να βάζω γκολ με την ομάδα ώστε να ξεφύγει από την άσχημη κατάσταση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x