Stoiximan Super League

Ρεπόρτερ Λας Πάλμας στον ΣΠΟΡ FM: «Μεγάλο πρότζεκτ ο Γκαρσία»

Παίκτη με μεγάλη προοπτική, χαρακτήρισε τον στόχο του Παναθηναϊκού, Ματέο Γκαρσία, ο ρεπόρτερ της Λας Πάλμας, Λίτο Χιμένεθ, μιλώντας στην εκπομπή του ΣΠΟΡ FM, Transfer Market Live.

Έναν ποδοσφαιριστή με μεγάλη προοπτική για τη Λας Πάλμας, που όμως δεν βρίσκει θέση λόγω περιορισμού στις θέσεις ξένων, χαρακτήρισε τον Ματέο Γκαρσία ο Λίτο Χιμένεθ μιλώντας στην εκπομπή Transfer Market Live του ΣΠΟΡ FM. Ο ρεπόρτερ της ισπανικής ομάδας μετέφερε τις δικές του πληροφορίες και ανέλυσε το αγωνιστικό προφίλ του 21χρονου Αργεντινού για το δανεισμό του οποίου συζητά ο Παναθηναϊκός.

«Η Λας Πάλμας ψάχνει να παραχωρήσει τον Ματέο Γκαρσία, γιατί μετά την επικείμενη απόκτηση του Τολέδο δεν υπάρχουν θέσεις ξένων και ο ίδιος είναι Αργεντινός. Εκτός από τον Παναθηναϊκό ενδιαφέρον έχει δείξει και η Οσασούνα και δεν ξέρω αν η Λας Πάλμας θα προτιμούσε να τον δώσει δανεικό σε μια ισπανική ομάδα για να τον παρακολουθεί καλύτερα», τόνισε ο Λίτο Χιμένεθ.

«Είναι ένας πολύ γρήγορος ποδοσφαιριστής. Είναι εξαιρετικός στο ένας εναντίον ενός και αρέσκεται στο να δημιουργεί φάσεις. Αποτελεί μεγάλο πρότζεκτ για τη Λας Πάλμας και τον πιστεύουν πολύ στην ομάδα, θεωρούν ότι έχει μεγάλο μέλλον», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x