Europa League

Ρέτσος: «Ήταν τρομερό διπλό»

Ως τρομερό διπλό χαρακτήρισε αυτό του Ολυμπιακού επί της Οσμανλίσπορ ο Παναγιώτης Ρέτσος.

Ο νεαρός αμυντικός των «ερυθρόλευκων» τόνισε πως χρειαζόταν αυτή η νίκη μετά την ήττα από την ΑΕΚ και έστρεψε το βλέμμα στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο. Θεωρεί πως είχαν την υπεροχή, το τρανζίσιον και τις συνεργασίες, πως δεν τον ενδιαφέρει ο επόμενος αντίπαλος και χαρακτήρισε τρομερή την ενέργεια στο δεύτερο γκολ των «ερυθρόλευκων».

Αναλυτικά: «Ήταν ένα τρομερό διπλό. Πήραμε μια νίκη που μας έδωσε την πρόκριση. Μετά από το κακό αποτέλεσμα κόντρα στην ΑΕΚ, ήταν αυτό που χρειαζόμασταν. Τώρα, έχουμε το ματς με τον Πανιώνιο. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη νίκη, που την αφιερώνουμε σε έναν άνθρωπο που αντιμετωπίζει πρόβλημα.

Είχαμε την υπεροχή του αγώνα και ήμασταν αρκετά καλοί. Με τα τρανζίσιον που κάναμε και τις συνεργασίες που είχαμε, τα καταφέραμε και έμπαιναν τα γκολ το ένα μετά το άλλο.

Όποιος και αν είναι ο αντίπαλος, θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και το 100% για να περάσουμε. Σίγουρα, θέλουμε να παίζουμε με μεγάλα ευρωπαϊκά club. Τώρα, κοιτάμε το επόμενο ματς με τον Πανιώνιο την Κυριακή.

Δεν θα τον έκοβα ούτε εγώ. Είναι τρομερή η ενέργεια που κάνει, ατομική προσπάθεια πολύ μεγάλου επιπέδου. Και ο Μανθάτης και ο Νικολάου, όποτε μπαίνουν μέσα, κάνουν πολύ μεγάλα ματς. Όλα τα παιδιά είμαστε πολύ χαρούμενοι που παίζουμε στην πρώτη ομάδα και θα κάνουμε τα πάντα για να παραμείνουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x