Ισπανία

Ρεζίλεψε τον Μίτσελ η Βαλένθια (video)

Πάρτι απέναντι στην Μάλαγα έκανε η τρομερή Βαλένθια. Οι νυχτερίδες έκαναν ό,τι ήθελαν, έφτασαν στο 5-0 στο «Μεστάγια» κι άφησαν την ομάδα του Μίτσελ κολλημένη χωρίς βαθμό στον πάτο της βαθμολογίας.

Ντροπιαστική ήττα γνώρισε η Μάλαγα στο «Μεστάγια». Η Βαλένθια ήταν «φωτιά», κέρασε πέντε γκολ (5-0) την ομάδα του Μίτσελ, που πλέον βλέπει τις ελπίδες του για παραμονή στον πάγκο να μειώνονται δραματικά.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν σε κομβικό σημείο με τον Μίνα στο 17ο λεπτό. Η Μάλαγα προσπάθησε να αντιδράσει, όμως της έλειψε η τελική πάσα. Τα πράγματα ξεκαθάρισαν από το 55’, όταν ο Σιμόνε Τζάτζα έκανε το 2-0. Από εκείνο το σημείο και μετά, οι φιλοξενούμενοι παράτησαν τελείως το παιχνίδι και είδαν τον Ιταλό να κάνει το χατ-τρικ σκοράροντας άλλα δύο τέρματα στο 60’ και στο 63’! Το τελικό σκορ στο Μεστάγια «έγραψε» ο Ροντρίγκο στο 86ο λεπτό.

Έτσι, η Βαλένθια επέστρεψε στα τρίποντα κι έφτασε τους 9 βαθμούς και την 3η θέση. Στον αντίποδα, η Μάλαγα «κόλλησε» στον πάτο της βαθμολογίας χωρίς να έχει καταφέρει να πάρει ούτε έναν βαθμό ύστερα από πέντε παιχνίδια.



Η (5η) αγωνιστική

Τρίτη 19/9

Βαλένθια – Μάλαγα 5-0
(17' Μίνα, 55',60',63' Τζάτζα, 86' Ροντρίγκο)

Μπαρτσελόνα – Έιμπαρ

Τετάρτη 20/9

Λεγανές – Τζιρόνα
Μπιλμπάο – Ατλέτικο
Λα Κορούνια – Αλαβές
Σεβίλλη – Λας Πάλμας
Ρεάλ Μαδρίτης – Μπέτις

Πέμπτη 21/9

Βιγιαρεάλ – Εσπανιόλ
Θέλτα – Χετάφε
Λεβάντε – Σοσιεδάδ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x