Ιταλία

Ριμπερί για Φιορεντίνα: «Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά»

Απόλυτα ικανοποιημένος και χαρούμενος στη Φιορεντίνα δήλωσε ο Γάλλος άσος, με την οποία έχει δημιουργήσει ήδη μια ιδιαίτερη σχέση.

Έπειτα από 12 χρόνια στη Μπάγερν και το Μόναχο, η μετακόμιση του Φρανκ Ριμπερί στη Φλωρεντία και η προσαρμογή του εκεί αποτελούσε ένα στοίχημα. Ωστόσο, το ξεκίνημά του στην Ιταλία είναι ιδανικό και η σχέση του με τη νέα του ομάδα ήδη πολύ δυνατή, όπως φανέρωσε ο ίδιος σε συνέντευξή του στην ιταλική «Corriere della Serra».

Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής χαρακτήρισε την πρώτη του επαφή με τους ανθρώπους της Φιορεντίνα ως ...έρωτα με την πρώτη ματιά: «Όταν συμφώνησα να έρθω στη Φλωρεντία, δεν μπορούσα να ξέρω ότι θα ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Και αυτό ήταν που συνέβη το βράδυ της παρουσίασής μου. Ήταν μια ξεχωριστή νύχτα και θα την κρατάω πάντα μέσα μου».

Επίσης αποκάλυψε πως δέχτηκε προτάσεις κι από άλλες ομάδες, όπως ήταν άλλωστε αναμενόμενο: «Είχα κι άλλες επαφές στην Αγγλία και την Ιταλία, αλλά με τους διοικούντες της Φιορεντίνα υπήρξε μια σπίθα. Μιλώντας μαζί τους και με τον κόουτς Μοντέλα, ένιωσα ζεστασιά και εμπιστοσύνη. Έτσι η σύζυγός μου είπε ''Ας πάμε στη Φλωρεντία''. Τώρα είμαι εδώ και είμαι χαρούμενος».

Ο 36χρονος εκθείασε, τέλος, τους οπαδούς της Φιορεντίνα, οι οποίοι του θυμίζουν αυτούς που είχε συναντήσει στη θητεία του στη Μαρσέιγ (2005-2007): «Η νοοτροπία των οπαδών είναι η ίδια, είναι θερμοί και παθιασμένοι. Οι άνθρωποι εδώ ζουν για το ποδόσφαιρο και αυτό μου δίνει κίνητρο να δώσω τα πάντα για αυτή την ομάδα».

Ο Ριμπερί έχει 7 συμμετοχές μέχρι τώρα στη Serie A, με 2 γκολ και 1 ασίστ. Αναδείχθηκε μάλιστα πολυτιμότερος παίκτης του ιταλικού πρωταθλήματος για τον Σεπτέμβριο.

Επιμέλεια: Αλέξανδρος Μαούτσος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x