Γερμανία

Ριμπερί: «Θελω να παίζω βασικός»

Για τον Ρόμπεν, τον προπονητή του Κάρλο Αντσελότι και την ομάδα, μίλησε μεταξύ άλλων ο Γάλλος εξτρέμ της Μπάγερν Μονάχου Φρανκ Ριμπερί, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην γερμανική εφημερίδα «Bild».

Συνέντευξη στο αθλητικό τμήμα της γερμανικής εφημερίδας «Bild», παραχώρησε ο ακραίος μεσοεπιθετικός της Μπάγερν Μονάχου, Φρανκ Ριμπερί, που μεταξύ αλλών αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον συμπαίκτη του στα εξτρέμ, Άριεν Ρόμπεν, τον Κάρλο Αντσελότι, αλλά και τον ρόλο του στην ομάδα.

Αναφορικά με το γεγονός ότι οι Βαυαροί μετά την αποχώρηση του Ντάγκλας Κόστα για τη Γιουβέντους, δεν έχουν προχωρήσει σε μεταγραφή αντικαταστάτη του, ο έμπειρος Γάλλος ποδοσφαιριστής δήλωσε:

«Όταν ο προπονητής αισθάνεται πως είμαστε ακόμα σημαντικοί για αυτόν, για ποιον λόγο να χρειάζεται η ομάδα άλλους παίκτες» , ενώ συμπλήρωσε, επί του θέματος, λέγοντας τα καλύτερα λόγια για τη συνεργασία με τον προπονητή του:

«Η σχέση μου με τον Αντσελότι είναι καλή. Πρόκειται για έναν πολύ σπουδαίο προπονητή. Όταν πρόκειται να μιλήσουμε για κάτι, μιλάμε ήσυχα και φυσιολογικά. Αν πρόκειται να κάτσω στον πάγκο, θα έρθει να μου το πει. Δεν περιμένω να μου πει αν είμαι ο καλύτερος, γνωρίζω μόνος πότε δεν έχω παίξει καλά».

Παράλληλα, δεν έκρυψε την επιθυμία του, να αγωνίζεται περισσότερο στη βασική ενδεκάδα των πρωταθλητών Γερμανίας, αλλά και να κατακτήσει για άλλη μια φορά το Τσάμπιονς Λιγκ με τον Ριμπερί να αναφέρει:

«Θέλω να παίζω βασικός, κάτι που είναι δύσκολο. Δεν μου αρέσει να κάθομαι στον πάγκο της ομάδας. Είμαι πεινασμένος για νίκες, τίτλους και διακρίσεις».

Σχετικά με την συνύπαρξή του στην θέση των εξτρέμ, με τον Αριεν Ρόμπεν, που έχουν συντελέσει ένα από τα καλύτερα δίδυμα ακραίων μεσοεπιθετικών τα τελευταία χρόνια, ο άλλοτε διεθνής με τη Γαλλία τόνισε:

«Στην αρχή δεν καταλαβαινόμασταν, αλλά με τον καιρό εγώ και ο Άριεν γίναμε φίλοι».

Ενώ τέλος για τον άλλο του συμπαίκτη στην Μπάγερν, Τόμας Μίλερ, που δεν έκανε πέρυσι και την καλύτερη του χρονιά, ο Ριμπερί ανέφερε:

«Η σεζόν για αυτόν ήταν πέρυσι πολύ δύσκολη. Ο Τόμας είναι ένας μεγάλος παίκτης με τεράστια ποιότητα και έχει πολύ δρόμο ακόμη η καριέρα του. Μπορεί να βελτιωθεί και να παίξει παιχνίδια σε υψηλό επίπεδο»


Επιμέλεια: Γιωργος Κορολής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x