Κύπελλο Ελλάδας

Ρινάλντι: «Μου άφησε πικρή γεύση…»

Στις ευκαιρίες που δεν κατάφερε ο Παναθηναϊκός να μετατρέψει σε γκολ στάθηκε ο Ρινάλντι, στις δηλώσεις του μετά το 0-0 με τον Ηρακλή για το Κύπελλο και δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για τη συνέχεια.

Την αστοχία του Παναθηναϊκού και τις δικές του χαμένες ευκαιρίες σχολίασε ο Λαουτάρο Ρινάλντι, μετά το 0-0 με τον Ηρακλή, εκφράζοντας την αισιοδοξία πως θα αρχίσει σύντομα η ανοδική πορεία της ομάδας του.

«Ήμασταν καλύτεροι ομάδα σε όλη τη διάρκεια του ματς. Παίξαμε απέναντι σε μια ομάδα που μπήκε στο γήπεδο για να αμυνθεί. Είχαμε 15-20 ευκαιρίες που δεν καταφέραμε να μετατρέψουμε σε γκολ. Αυτό πονάει και στοιχίζει. Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας που ήταν στο πλευρό μας», σχολίασε αρχικά και συνέχισε:

«Στον επόμενο αγώνα με τον ίδιο αντίπαλο, σε λίγες μέρες, θα είμαστε ένα καλό και επιθετικό σύνολο και θα νικήσουμε. Δεν ήθελα να δυσαρεστήσουμε τους φιλάθλους μας. Είμαστε καλή ομάδα, καλό σύνολο και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό στη συνέχεια για αν τους ευχαριστήσουμε».

Για το ότι δεν κατάφερε να σκοράρει είπε: «Μου έχει μείνει μια πικρή γεύση και μια επιθυμία να τα καταφέρω ακόμα καλύτερα την επόμενη φορά. Ουσιαστικά, κοιτάζουμε το πρωτάθλημα. Έχουμε μια καλή ομάδα, ένα καλό σύνολο και θα προσπαθήσουμε να το επιτύχουμε. Σήμερα είχαμε αρκετές ευκαιρίες. Θα πρέπει να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά, να δείξουμε το 100% της δουλειάς μας. Από δω και πέρα θα υπάρχει μια καλή αλλαγή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x