Stoiximan Super League

Ρισβάνης: «Δεν έχω να αποδείξω κάτι στον Παναθηναϊκό»

Τη δουλειά του, το καλό του Πανιωνίου και... ουδεμία σκέψη για «εκδίκηση» ή «απάντηση» προς τον Παναθηναϊκό δεν είχε στο μυαλό του ο Σπύρος Ρισβάνης, όπως ανέφερε μετά το ματς στη Νέα Σμύρνη.

Ήταν ένα από τα πρόσωπα του αγώνα, καθώς αγωνίστηκε απέναντι στον... πρώην Παναθηναϊκό και μάλιστα με το φινάλε του ματς «ξέσπασε». Ο λόγος για τον Σπύρο Ρισβάνη, ο οποίος μετά τη νίκη του Πανιωνίου ξεκαθάρισε πως στο μυαλό του είχε μόνο πως θα συνεισφέρει στη νέα του ομάδα και επ' ουδενί να... στείλει απαντήσεις στο τριφύλλι.

Οι δηλώσεις Ρισβάνη στην κάμερα της NOVA

«Είναι λίγο περίεργα αλλά ήρθα να κάνω τη δουλειά μου να βοηθήσω την ομάδα σε όλα τα παιχνίδια. Αυτό που κάναμε ήταν φοβερό. Τρέχαμε όλο το γήπεδο. Προσπαθούμε για το καλύτερο. Πέρσι δεν τα καταφέραμε, αλλά φέτος δείξαμε ότι μπορούσαμε και πήραμε τους τρεις βαθμούς».

Για το αν η εμφάνισή του ήταν μία απάντηση στον Παναθηναϊκό: «Δεν έχω να αποδείξω κάτι στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού. Εγώ κάνω τη δουλειά μου, αυτό που ξέρω να κάνω καλά και στο τέλος θα δοθούν οι απαντήσεις. Δεν πήγα να νικήσω τον Παναθηναϊκό, στο μυαλό μου είναι να κάνω αυτό που ξέρω».

Για τους βαθμούς που έχει μαζέψει η ομάδα του: «Όταν έχουμε ομάδες όπως Ολυμπιακός, Ηρακλής, Παναθηναϊκό, δεν το περιμένει κανείς. Όπως είπε και ο κόουτς τελειώσανε τα εύκολα παιχνίδια, τώρα αρχίζουν τα δύσκολα»

Για την άμυνα του Πανιωνίου: «Η άμυνα ξεκινάει από τον Καραμάνο και φτάνει στον τερματοφύλακα. Έχουμε καλή αμυντική λειτουργία, αλλά όλοι μαζί αμυνόμαστε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x