Stoiximan Super League

Ρήτρα μόνο για το καλοκαίρι έχει ο Ολυμπιακός για Γιαννιώτη

Ο Γιαννιώτης φέρεται να είναι στόχος του Ολυμπιακού μετά την επικείμενη απομάκρυνση του Καπίνο, ωστόσο η ρήτρα που έχουν συμφωνήσει με τον Ατρόμητο οι «ερυθρόλευκοι» έχει ισχύ μόνο για το καλοκαίρι.

Αμέσως μετά την είδηση πως ο Στέφανος Καπίνο μετρά μέρες στον Ολυμπιακό, καθώς ειδοποιήθηκε να βρει ομάδα, άρχισε να φημολογείται πως στο ερυθρόλευκο στόχαστρο βρίσκεται ο Ανδρέας Γιαννιώτης.

Όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Παύλος Κουστέρης, οι Πειραιώτες διατηρούν μεν ρήτρα για να αποκτήσουν πάλι τον νεαρό γκολκίπερ από τον Ατρόμητο, ωστόσο η χρήση της μπορεί να γίνει μόνο το καλοκαίρι και όχι στη μέση της τρέχουσας σεζόν. Υπενθυμίζεται πως ο 25χρονος τερματοφύλακας είχε υπογράψει διετές συμβόλαιο το Σεπτέμβριο.

Επιπλέον οι Περιστεριώτες καθιστούν σαφές πως δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει βασικός παίκτης του ρόστερ μεσούσης της περιόδου, από τη στιγμή που ο Ατρόμητος έχει μεγάλες βλέψεις. Η μόνη περίπτωση να αποχωρήσει κάποιος είναι να φέρει μια μεγάλη πρόταση, την οποία θα είναι ουσιαστικά αδύνατο να αρνηθεί η διοίκηση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x