Αγγλία

Ριζώνει στην Τσέλσι ο Μουρίνιο!

Εκεί είναι η μεγάλη του αγάπη, πού αλλού να πάει; Η Τσέλσι ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Ζοσέ Μουρίνιο ως το 2019!

Πού αλλού να βρει καλύτερα; Ο Ζοσέ Μουρίνιο είναι... ερωτευμένος με την Τσέλσι, οι μπλε εξίσου με τον Πορτογάλο κι ως εκ τούτου επέκτειναν τη συνεργασία τους ως το 2019.

Ο special one έβαλε υπογραφή σε νέο τετραετές συμβόλαιο, προκειμένου να οδηγήσει τον αγγλικό σύλλογο σε νέες επιτυχίες, που είναι αλήθεια πως υπό τις οδηγίες του έρχονται... πιο εύκολα.

Ο 52χρονος πλέον προπονητής ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2013 τη δεύτερη θητεία του στους Λονδρέζους, πέρσι τους έφερε εκ νέου στην κορυφή του Νησιού και εξίσου φέτος φαντάζει το φαβορί για το back to back.

«Αν το κλαμπ είναι χαρούμενο, τότε είμαι κι εγώ. Νομίζω πως είναι άκρως φυσιολογικό για μένα που υπέγραψα νέο συμβόλαιο. Είναι σημαντικό που είμαστε μια οικογένεια κι ελπίζω στο μέλλον να πανηγυρίσουμε κι άλλες επιτυχίες. Για τον κόσμο, για τους παίκτες, για όλο το σύλλογο» είπε στα πρώτα του λόγια ο «Μου» και πρόσθεσε:

«Όταν επέστρεψα πριν δύο χρόνια, είπα πως έχω ένα περίεργο συναίσθημα για την ομάδα και τίποτα δεν έχει αλλάξει. Η Τσέλσι είναι ο σύλλογος πιο κοντά στην καρδιά μου και είμαι πολύ χαρούμενος που ξέρω πως θα μείνω εδώ για αρκετά μεγάλο διάστημα ακόμα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x