Γερμανία

«Ροντέο» στη Μπάγερν, πιάστηκαν στα χέρια Λεβαντόφσκι και Κομάν!

«Ροντέο» έγινε η πρωινή προπόνηση της Μπάγερν Μονάχου, με τους Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και Κίνγκσλεϊ Κομάν να ανταλλάσσουν… μπουνιές και τον Νίκο Κόβατς να συνεχίζει κανονικά το πρόγραμμα!

Τι κι αν το κλίμα στη Μπάγερν Μονάχου είχε… στρώσει μετά την επιβλητική εμφάνιση και νίκη επί της Μπορούσια Ντόρτμουντ; Η «παγωμάρα» επέστρεψε στη Ζάμπενερ Στράσε σήμερα το πρωί, με τους Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και Κίνγκσλεϊ Κομάν να ευθύνονται για αυτό…

Όπως αποκάλυψε η «Bild», οι δύο ποδοσφαιριστές των Βαυαρών αντάλλαξαν κουβέντες στη διάρκειας της προπόνησης, για να καταλήξουν να έρθουν… στα χέρια. Μέχρι και μπουνιές έπεσαν, προτού αναγκαστούν να παρεμβληθούν οι ψυχραιμότεροι για να τους χωρίσουν!

Ενδεικτικό της έντασης που επικράτησε ανάμεσα στον Πολωνό επιθετικό και τον Γάλλο εξτρέμ, δε, είναι και το γεγονός ότι οι Νίκλας Ζούλε και Ζερόμ Μπόατενγκ που έσπευσαν αρχικά να τους χωρίσουν δυσκολεύθηκαν... Παρότι αμφότεροι είναι, αν μη τι άλλο, ιδιαίτερα μεγαλόσωμοι.

Το περίεργο της υπόθεσης βέβαια έχει να κάνει με το θέμα δημιουργήθηκε σε άσκηση που περιλάμβανε προπόνηση θέσεων και όχι για παράδειγμα οικογενειακό δίτερμα. Όπου, Λεβαντόφσκι και Κομάν θα μπορούσαν ενδεχομένως να έρθουν σε επαφή με κάποιο τάκλιν.

Ωστόσο, σύμφωνα πάντοτε με το δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας, ο πρώτος έκανε μια παρατήρηση στον δεύτερο, εκείνος εξερράγη, οι δύο τους ήρθαν μούρη με μούρη στην συνέχεια και μετά ακολούθησε το… πανηγύρι!

Ακόμα πιο περίεργη, δε, είναι η στάση του Νίκο Κόβατς. Με τον Κροάτη τεχνικό να σκέφτεται αρχικά να διώξει τους δύο πρωταγωνιστές αλλά τελικά να αποφασίζει να διεξαχθεί κανονικά το υπόλοιπο της προπόνησης, σαν να μην συνέβη τίποτα...

Απόφαση που σχολιάστηκε αρνητικά από όλους τους παρευρισκόμενους, σύμφωνα με την «Bild».

Τέλος, θα πρέπει να θυμίσουμε εδώ ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο Λεβαντόφσκι εμπλέκεται σε τέτοιο περιστατικό. Αντιθέτως, ο «Λέβα» είχε τσακωθεί και πέρυσι με τον Ματς Χούμελς.

Σπύρος Σιαμπλής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x