Europa League

Ροντρίγκες: «Αν έχουμε καθαρό μυαλό θα έρθουν τα γκολ»

Οι πολλές χαμένες ευκαιρίες απασχολούν τον ίδιο και τους συμπαίκτες του αλλά εάν έχουν καθαρό μυαλό, τότε τα γκολ θα έρθουν, σύμφωνα με τον Γκάρι Ροντρίγκες.

Κάθε ματς ξεχωριστά πρέπει να κοιτάει ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με τον Γκάρι Ροντρίγκες. Ο Αφρικανός επιθετικός του «δικέφαλου του βορρά», μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μία ημέρα πριν το ματς με τη Λίμπερετς, υποστήριξε πως είναι αισιόδοξος πως η ομάδα του θα πάρει το τρίποντο κόντρα στους Τσέχους, ενώ αναφέρθηκε και στο πρόβλημα που έχουν στο σκοράρισμα.

Αναλυτικά

Για την κατάσταση της Λίμπερετς:
«Έχουμε ακούσει το τι έχει συμβεί, αλλά δεν έχουμε ασχοληθεί πάρα πολύ. Εγώ προσωπικά είμαι συγκεντρωμένος στη δική μας ομάδα και στο τι θα κάνουμε εμείς».

Για την κατάσταση που βρίσκεται ο ΠΑΟΚ: «Εγώ είμαι συγκεντρωμένος στο τι πρέπει να κάνω, αφήνω πίσω μου ότι συμβαίνει, έχουμε καινούριο παιχνίδι την Πέμπτη, καινούριο την Κυριακή, εγώ έτσι λειτουργώ. Η ομάδα μας είναι σε καλή κατάσταση, δουλεύουμε όλοι μαζί και είμαστε σε καλή κατάσταση».

Για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες του είπε: «Είναι κάτι για το οποίο έχουμε συζητήσει. Κάνουμε πολλές ευκαιρίες αλλά δεν σκοράρουμε όπως στο προηγούμενο ματς. Όπως είπα όμως κάθε ματς είναι διαφορετικό, εμείς πρέπει να συγκεντρωθούμε στο αυριανό παιχνίδι. Πρέπει να έχουμε καθαρό μυαλό και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να μην σκεφτόμαστε πως θα σκοράρουμε, τα γκολ θα έρθουν».

Για το αν υπάρχει διαφορετική ψυχολογία ανάμεσα σε ένα ματς πρωταθλήματος και ένα ευρωπαϊκό: «Όχι δεν θεωρώ πως υπάρχει τέτοιο θέμα, παίζουμε σε κάθε ματς για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς ανεξαρτήτου διοργάνωσης».

Για το αν τους προβληματίζει το ότι είναι μικρό το γήπεδο: «Δεν έχει να κάνει το πόσο μεγάλο η μικρό είναι το γήπεδο, σχεδόν όλα είναι ίδια μόλις μπεις στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να νικήσεις όταν μπεις μέσα σε αυτό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x