Stoiximan Super League

Ροντρίγκες: «Λυπάμαι που φεύγω με αυτό τον τρόπο από την Έλτσε»

Βαλίτσες για Ελλάδα έχει ετοιμάσει ο Γκάρι Ροντρίγκες ώστε να αποτελέσει το επόμενο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ και για αυτό το λόγο αποχαιρέτησε τους φίλους της πρώην του ομάδας, Έλτσε.

Τη Δευτέρα αναμένουν στη Θεσσαλονίκη την άφιξη του Γκάρι Ροντρίγκες οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και ο πρώην -πλέον- άσος της Έλτσε θέλησε να στείλει ένα αποχαιρετιστήριο μήνυμα στους φίλους της ομάδας.

Ο άσος από το Πράσινο Ακρωτήρι με μήνυμά του στο instagram ευχαρίστησε για τη στήριξε που είχε στο διάστημα της παραμονής του στον ισπανικό σύλλογο ενώ έκανε λόγο για κάποιες εσφαλμένες πληροφορίες που αφορούν τον ίδιο.

«Αγαπητοί οπαδοί, Όπως γνωρίζετε, από σήμερα και επίσημα δεν αποτελώ μέρος της Έλτσε. Θέλω να σας ευχαριστήσω για την υποστήριξη και την αγάπη που μου δείξατε από την άφιξή μου στο σύλλογο. Θα είναι κάτι που θα το έχω για πάντα στην καρδιά μου.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω την ομάδα της Έλτσε για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και που μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω στην Primera Division. Kάποιες πληροφορίες που αναφέρονται σε μένα, αλλά και μερικές καταστάσεις είναι εντελώς εσφαλμένες.

Οι τελευταίοι μήνες υπήρξαν πολύ δύσκολοι για μένα και για την Έλτσε. Αυτό με οδήγησε να λάβω κάποιες αποφάσεις για το καλό της οικογένειάς μου.

Λυπούμαι βαθύτατα που οι δρόμοι μας θα πρέπει να χωριστούν με αυτό τον τρόπο, αλλά βαθιά μου επιθυμία είναι να δω την Έλτσε στην Primera Division και πάλι το συντομότερο δυνατόν.

Με αυτό την μεγάλη υποστήριξη που δείχνεται αυτό θα συμβεί πολύ σύντομα.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!!!!! Με εκτίμηση, Garry Rodrigues».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x