Κύπελλο Ελλάδας

Ροντρίγκεζ: «Ήταν κακό αποτέλεσμα για ‘μας»

Στο ποσό κακό αποτέλεσμα είναι το 0-4 του Λεβαδειακού από τον ΠΑΣ Γιάννινα στάθηκε ο βοηθό του Ζοσέ Ανιγκό, Μπερνάρ Ροντρίγκεζ, μετά τη λήξη της αναμέτρησης στους «Ζωσιμάδες».

Ο Ισπανός τεχνικός τόνισε πως ήταν καλοί στο πρώτο μισάωρο και πως δεν πρόσεξαν τα στημένα των αντιπάλων, ενώ επηρεάστηκαν από το δεύτερο γκολ. Περίμενε μια αντίδραση στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δεν ήρθε ποτέ, ώστε να μπουν στο ματς και πως το δύσκολο πρόγραμμα των τελευταίων ημερών τους ανάγκασε να βάλουν νέους παίκτες στα Γιάννενα, ενώ θεωρεί αναπόφευκτο να πως πληρώνεις τα λάθη σου.

Αναλυτικά: «Είναι σίγουρα κακό αποτέλεσμα για τον Λεβαδειακό. Στο πρώτο μισάωρο ήμασταν καλοί, είχαμε την πρώτη καλή ευκαιρία να σκοράρουμε. Ξέραμε ότι ο Τζημόπουλος βάζει γκολ από στημένα, το είχαμε δουλέψει και είχαμε πει να είμαστε προσεκτικοί, αλλά δεχτήκαμε απ’ αυτόν το πρώτο γκολ. Και πριν το ημίχρονο δεχτήκαμε κι ένα δεύτερο που δυσκόλεψε τα πράγματα για μας.

Παρ’ όλα αυτά, είπαμε στο δεύτερο ημίχρονο να μπούμε να παλέψουμε, γιατί με ένα γκολ θα είχαμε εμείς σκορ πρόκρισης. Δεν έγινε αυτό και η συνέπεια ήταν να αποκλειστούμε. Έχουμε βαρύ πρόγραμμα αυτές τις μέρες, αφήσαμε κάποια παιδιά να ξεκουραστούν, εν όψει των δύσκολων αγώνων που ακολουθούν. Συγχαρητήρια για τον ΠΑΣ, έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και πολύ καλή ομάδα.

Ολες οι ομάδες κάνουν λάθη, εμείς κάναμε μεγάλα λάθη με τον ΠΑΟΚ και τα πληρώνεις με τέτοιες ομάδες. Συνεχίστηκε και σήμερα και τα πληρώσαμε. Η ομάδα κάνει πολλά λάθη αυτήν τη στιγμή, εν αντιθέσει πως ξεκινήσαμε στις πρώτες οκτώ αγωνιστικές. Κάθε λάθος μας στοιχίζει κι ένα γκολ αυτήν τη στιγμή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x