Κύπελλο Ελλάδας

Ροντρίγκεζ: «Μπορούσε και άλλα γκολ ο ΠΑΟΚ»

Στο συμπέρασμα πως ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να σημειώσει περισσότερα τέρματα κόντρα στον Λεβαδειακό έφτασε ο βοηθός του Ζοσέ Ανιγκό στον πάγκο των Βοιωτών, Μπερνάρντ Ροντρίγκεζ.

Ο Ισπανός τεχνικός τόνισε πως έπρεπε να γίνουν αλλαγές, αφού υπάρχουν ξανά αγώνες το σαββατοκύριακο και πως η πίεση του ΠΑΟΚ τους ανάγκασε να αλλάξουν το σύστημα με τους τρεις αμυντικούς. Στάθηκε στην ποιότητα του «Δικεφάλου» και στους παίκτες που διαθέτει και ότι μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά: «Κάναμε αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα, γιατί, όπως και ο ΠΑΟΚ, έχουμε παιχνίδι την Κυριακή. Στο πρώτο ημίχρονο προσπαθήσαμε να παίξουμε με τέσσερις αμυντικούς. Αυτό το εκμεταλλεύτηκε πολύ καλά ο ΠΑΟΚ και θα μπορούσε να πετύχει πολλά τέρματα. Μετά γυρίσαμε στο σύστημα που χρησιμοποιούμε στο πρωτάθλημα, δηλαδή με τρεις αμυντικούς και δείξαμε ότι έτσι είμαστε πολύ δυνατοί και δύσκολα θα δεχτούμε φάσεις και γκολ.

Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και έχει πολλούς μεγάλους παίκτες. Σήμερα έκανε πολλές αλλαγές, αλλά παρέμεινε μεγάλη ομάδα, λόγω της αξίας των παικτών που έχει. Και σαφώς έχει μεγάλη διαφορά από τις μικρές ομάδες. Η ποιότητα των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ είναι σε υψηλό επίπεδο και σίγουρα δεν θα είναι ίδια με τα πρώτα παιχνίδια. Στο πρώτο ημίχρονο σήμερα το είδαμε πολλές φορές αυτό.

Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα με μεγάλη ιστορία, καλούς ποδοσφαιριστές και πολλά χρήματα. Είμαι σίγουρο ότι φέτος θα μπορέσει να διεκδικήσει από τον Ολυμπιακό το πρωτάθλημα επί ίσοις όροις».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x