Αγγλία

Ρόι Κιν: «Η Γιουνάιτεντ επέστρεψε»

Για τη νέα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Ζοσέ Μουρίνιο μίλησε ο Ρόι Κιν, ενώ παράλληλα αποθέωσε το Ρομελού Λουκάκου για τις καταπληκτικές εμφανίσεις που πραγματοποιεί.

Τις συνεχόμενες εξαιρετικές εμφανίσεις του Ρομέλου Λουκάκου επεσήμανε ο Ρόι Κιν με δηλώσεις του στο «ITV», τονίζοντας παράλληλα ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θυμίζει κάτι από τα παλιά και έχει επέστρεψε δυναμικά στην διεκδίκηση μεγάλων τίτλων.

Ο βετεράνος άσος δήλωσε μεταξύ άλλων: «Πριν λίγα χρόνια πίστευες ότι παλεύουν να κερδίσουν το Λιγκ Καπ και τα υπόλοιπα υποδεέστερα τρόπαια, αλλά έχουν επιστρέψει δυναμικά και περιμένεις να φτάσουν στα τελευταία στάδια του Τσάμπιονς Λιγκ και να κερδίσουν την Πρέμιερ Λιγκ».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις καταπληκτικές εμφανίσεις του Ρομελού Λουκάκου λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είναι καλός παίκτης και σε καλή ηλικία. Κόστισε 85 εκατομμύρια ευρώ και ήταν προφανές ότι θα σκοράρει πολλά γκολ. Έχει ξεκινήσει καλά, ενώ δείχνει να είναι καλός και αξιοπρεπής χαρακτήρας».

Τέλος έκλεισε τονίζοντας ότι: «Η μεγάλη δοκιμασία για τον Λουκάκου είναι οι μεγάλοι αγώνες, αφού όλοι οι κορυφαίοι επιθετικοί της Γιουνάιτεντ όλα αυτά τα χρόνια έπρεπε να σκοράρουν στους μεγάλους αγώνες».

Επιμέλεια: Θεόδωρος Κόμπος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x