Stoiximan Super League

Ρόκα: «Αισιόδοξοι για τη χρονιά που ξεκινάει»

Έτοιμοι για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης είναι οι παίκτες του Πανθρακικού, όπως τόνισε ο Μάνουελ Ρόκα στις δηλώσεις του ενόψει του ματς.

Την αισιοδοξία του για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος εξέφρασε ο Μάνουελ Ρόκα, ο οποίος μίλησε για το ματς του Πανθρακικού κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, σε συνέντευξη Τύπου που διοργανώθηκε.

Ο προπονητής των Θρακιωτών αναφέρθηκε την προετοιμασία της ομάδας, την ετοιμότητά της για την πρεμιέρα, αλλά και την ανάγκη παρουσίας του κόσμου.

«Μετά από δύο μήνες περίπου, που κράτησε η προετοιμασία της ομάδας μας, είμαστε έτοιμοι για την έναρξη του πρωταθλήματος. Δουλέψαμε πολύ καλά, δεν είχαμε ευτυχώς πολλούς τραυματισμούς, αν εξαιρέσουμε αυτόν του Γαβριηλίδη, που ήταν ο μεγάλος άτυχος μέχρι τώρα. Αν δούμε τα στατιστικά είναι η προετοιμασία με τους λιγότερους μυϊκούς τραυματισμούς. Δώσαμε, παράλληλα, κάποια φιλικά παιχνίδια που μας βοήθησαν να δούμε στην πράξη όσα δουλεύαμε στις προπονήσεις όλο αυτό το διάστημα και πλέον μένει να φανούμε έτοιμοι και στο παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Αστέρα Τρίπολης», σχολίασε αρχικά και συνέχισε:

«Είμαστε αισιόδοξοι για τη χρονιά που ξεκινά με την αναμέτρηση του Σαββάτου και θέλουμε σε κάθε αγώνα να δείχνουμε το πάθος που είχαμε πέρυσι στο τέλος του πρωταθλήματος. Θέλω από τους ποδοσφαιριστές μας να είναι μαχητές μες στο γήπεδο και να δίνουμε σε κάθε αγώνα το 100% των δυνάμεών μας για την ομάδα μας, με την υποστήριξη και των φιλάθλων μας, που θέλουμε να είναι δίπλα μας, όπως αυτοί ξέρουν».

Για την πρεμιέρα κόντρα στον Αστέρα, είπε: «Το Σάββατο αντιμετωπίζουμε μια από τις πιο καλές ομάδες του πρωταθλήματος. Θα παίξουμε κόντρα σε έναν πολύ ποιοτικό αντίπαλο, όπως ο Αστέρας Τρίπολης, και θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, ώστε να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και να ξεκινήσουμε με θετικό τρόπο τις υποχρεώσεις μας στο φετινό πρωτάθλημα. Δε θα είναι εύκολο παιχνίδι, αλλά χρειάζεται υπομονή από την πλευρά. Πάντοτε οι πρεμιέρες δεν είναι εύκολες. Θέλουμε τη νίκη, αλλά, όπως λέω πάντα στους παίκτες, σημαντικό είναι να κάνουμε την εμφάνιση που πρέπει και τα αποτελέσματα θα έρθουν», ενώ για τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του τόνισε:

«Έχουμε ακόμη δύο προπονήσεις μέχρι τον αγώνα του Σαββάτου και θα μας λείψει μόνο ο Βάλτερ, που σχεδόν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του πάντως, Εξάλλου, τόσο ο Ιγκόρ όσο και ο Ντιγκινί, που αντιμετώπισαν κάποια προβλήματα τραυματισμών, προπονούνται κανονικά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x