Ιταλία

Στο νοσοκομείο μαχαιρωμένος φίλος της Ρόμα, χτυπήθηκε άλλος ένας από οπαδούς της Λάτσιο!

Οπαδοί της Λάτσιο μαχαίρωσαν δύο φίλους της Ρόμα, με τον έναν εξ αυτών μάλιστα να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο της ιταλικής πρωτεύουσας!

Το… σκηνικό πολέμου που επικράτησε στο χθεσινό (11/01) ντέρμπι της Λάτσιο με την Ρόμα στο «Ολίμπικο», όπου ένας φίλος των «τζιαλορόσι» έχασε το μάτι του (!) από την ανταλλαγή φωτοβολίδων και αντικειμένων στις εξέδρες, φαίνεται ότι μεταφέρθηκε και έξω από το γήπεδο…

Εκεί όπου, σύμφωνα τουλάχιστον με ρεπορτάζ της «Gazzeta dello Sport», τα βίαια επεισόδια συνεχίστηκαν και στους δρόμους της ιταλικής πρωτεύουσας.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η ιταλική εφημερίδα, μερίδα οργανωμένων των «λατσιάλι», μετά το τέλος του αγώνα, εισέβαλε σε μια παμπ κοντά στο γήπεδο, όπου συνηθίζουν να συχνάζουν φίλοι της Ρόμα.

Αποτέλεσμα της συμπλοκής που ακολούθησε ήταν να υπάρξουν δύο μαχαιρωμένοι οπαδοί των «τζιαλορόσι», με τον έναν εξ αυτών μάλιστα να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στην εντατική!

Όταν έφτασε η Αστυνομία, δε, οι οπαδοί της Λάτσιο που συμμετείχαν στο «ντου» είχαν ήδη προλάβει να φύγουν ενώ η έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών συνεχίζεται.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x