Γενικά

Ρομάριο: «Αν δεν με βάζει ο προπονητής θα τον διώξω»

Ο Ρομάριο προπονείται για να επιστρέψει στη δράση στα 58 του χρόνια.

Διατεθειμένος να γράψει ιστορία είναι ο Ρομάριο.

Ο θρύλος του ποδοσφαίρου της Βραζιλίας θέλει να επιστρέψει στη δράση στα 58 του και να γίνει ο γηραιότερος παίκτης, ξεπερνώντας τον Ιάπωνα Μιούρα. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 1994 με τη «σελεσάο» αναμένεται να αγωνιστεί με την Αμέρικα και θα ζήσει το όνειρο να έχει συμπαίκτη τον γιο του.

Ωστόσο, δεν είναι εύκολη υπόθεση η επιστροφή στη δράση, με τον Ρομάριο να δηλώνει με αρκετή δόση χιούμορ: «Σχετικά με την προπόνηση… Είμαι κουρασμένος. Σε λίγο θα έρθει το φορείο να με πάρει... Είχα να προπονηθώ 16 χρόνια».

Romario respondendo qual a vantagem de ser presidente-jogador: toda vantagem, jogo na hora que eu quiser, saio na hora que eu quiser, se o treinador nao gostar eu demoro e se o jogador nao me der bola eu multo
byu/rdfporcazzo infutebol




Στη συνέχεια, ο Ρομάριο είπε αστειευόμενος: «Θα παίζω όποτε θέλω, θα φύγω όποτε θέλω. Αν δεν αρέσει στον προπονητή θα τον απολύσω. Αν ένας παίκτης δεν μου δίνει την μπάλα, θα τον διώξω. Αν υπάρξει πέναλτι, ο πρόεδρος θα ζητήσει από τον προπονητή να το εκτελέσει. Εάν ο προπονητής αποφασίσει να μην το εκτελέσει, ο προπονητής θα φύγει και ο πρόεδρος θα το εκτελέσει ό,τι και αν συμβεί, αυτό είναι ευθύνη του προέδρου».



Καταλήγοντας, ο Ρομάριο ανέφερε: «Στόχος μου εδώ, ως ο μεγαλύτερος όλων, είναι να έχω την ευκαιρία να παίξω με τον γιο μου. Πολλοί αθλητές έχουν αυτόν τον στόχο. Λεμπρόν Τζέιμς, Ριβάλντο... Πολύ λίγοι είχαν αυτή την ευκαιρία και πολλοί την ήθελαν. Εγώ θα έχω αυτή την ευκαιρία. Θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι σε όλους. Δεν πρόκειται να αγωνιστώ για το πρωτάθλημα. Η ιδέα είναι να παίξω λίγα λεπτά σε ορισμένα παιχνίδια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x