Stoiximan Super League

Ρομέρο, Άνχελ και Ρόντρι στο «ραντάρ» της ΑΕΚ

Την ώρα που η ΑΕΚ αναμένει εξελίξεις για Σκόκο και Αραούχο, έχει βάλει στο μάτι τρεις παίκτες από την ισπανική αγορά.

Η έναρξη της προετοιμασίας πλησιάζει (26/6) και στην ΑΕΚ φουλάρουν για τα μεταγραφικά.

Σύμφωνα με την «Ώρα για Σπορ», στο στόχαστρο της ομάδας για τη θέση του εξτρέμ, πέρα από τους Μπαχούι και Ισνάλντο, βρίσκεται ο Χάιμε Ρόμέρο. Ο 26χρονος δεξιοπόδαρος Ισπανός άσος ανήκει στην Οσασούνα (έχει συμβόλαιο ως το 2018) και φέτος κατέγραψε μαζί της 22 συμμετοχές και 1 γκολ. Ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς τον παρακολούθησε σε πρόσφατο ταξίδι του στην Ισπανία, αλλά δεν είναι σαφές αν έχει υπάρξει επαφή και πόσο ψηλά στη λίστα βρίσκεται.

Όσο για τη θέση του σέντερ φορ, από την Ισπανία προκύπτουν άλλα δύο ονόματα. Το πρώτο είναι ο Άνχελ Λουίς Ροντρίγκεθ Ντίαθ ή σκέτο… Άνχελ. Ο 30χρονος βραχύσωμος Ισπανός επιθετικός μένει ελεύθερος από τη Σαραγόσα, με την οποία έκανε εξαιρετική σεζόν μετρώντας 39 συμμετοχές και 21 γκολ στη δεύτερη κατηγορία της χώρας.

Στον Μανόλο Χιμένεθ δεδομένα αρέσει ο Ρόντρι, ο 27χρονος επιθετικός της Κόρδομπα που είχε συνεργαστεί με τον Ισπανό προπονητή στη Σεβίλλη. Μένει επίσης ελεύθερος μετά από μια αξιόλογη σεζόν με 11 γκολ σε 40 ματς στη Segunda Division και άλλο 1 σε 3 αγώνες στο Κύπελλο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x