Κύπελλο Ελλάδας

Ρομπέρτο: «Η ομάδα που ήμασταν μέχρι τώρα»

Την εικόνα που είχε ο Ολυμπιακός στο πρωτάθλημα και έφτασε στην κατάκτηση του τροπαίου πρέπει να έχει και αύριο για να κάνει το νταμπλ, όπως δήλωσε ο Ρομπέρτο στη συνέντευξη Τύπου.

Βέβαιος πως ο Ολυμπιακός έχει υψηλό κίνητρο για την κατάκτηση του Κυπέλλου δήλωσε ο Ρομπέρτο, που τόνισε πως το ζητούμενο για τους Πειραιώτες -ώστε να μην έχουν κανένα πρόβλημα- είναι να δείξουν τον πραγματικό τους εαυτό.

«Πιστεύω ότι θα νικήσουμε νωρίτερα. Αν πάντως χρειαστεί θα είμαι έτοιμος», ανέφερε για το ενδεχόμενο ο τελικός να οδηγηθεί στα πέναλτι.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Ισπανός τερματοφύλακας:

«Θα πρέπει να είμαστε η ομάδα που ήμασταν μέχρι τώρα, να είμαστε γρήγοροι, καταιγιστικοί, να μην δώσουμε δικαιώματα κάνοντας ό,τι μας έφερε ως την κατάκτηση του πρωταθλήματος και στον τελικό του Κυπέλλου».

Για το κίνητρο που βρίσκει ο ίδιος και οι συμπαίκτες του: «Όποιος δεν έχει κίνητρο σε έναν τελικό, δεν του αξίζει ο τίτλος του επαγγελματία. Εμείς θέλουμε πάρα πολύ αυτό το Κύπελλο, με τον ίδιο τρόπο έχουμε προετοιμάσει το αυριανό παιχνίδι, έχουμε δουλέψει με την ίδια ένταση όπως σε όλα τα ματς. Την προηγούμενη εβδομάδα, επίσης, δώσαμε ένα φιλικό που, παρότι δεν διεκδικούσαμε βαθμούς ήμασταν συγκεντρωμένοι».

Για το ενδεχόμενο ο τελικός να οδηγηθεί στα πέναλτι: «Είναι μέρος της διαδικασίας του ποδοσφαίρου. Πιστεύω ότι θα νικήσουμε νωρίτερα. Αν πάντως χρειαστεί θα είμαι έτοιμος».

«Σε αυτό τον αγώνα είμαστε όλοι ενωμένοι», ανέφερε για την καμπάνια της ΕΠΟ ενάντια στον σχολικό εκφοβισμό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x