Αγγλία

Ροναλντίνιο: «Τώρα ο Μέσι, αύριο ίσως ο... Ζεσούς»!

Ανάμεσα στους παίκτες εκείνους που θα αφήσουν… εποχή συγκαταλέγει ο θρύλος των Μπαρτσελόνα και εθνικής Βραζιλίας, Ροναλντίνιο, τον συμπατριώτη του, Γκάμπριελ Ζεσούς.

Ανάμεσα στους παίκτες εκείνους που θα αφήσουν... εποχή συγκαταλέγει ο θρύλος των Μπαρτσελόνα και Εθνικής Βραζιλίας, Ροναλντίνιο, τον συμπατριώτη του, Γκάμπριελ Ζεσούς, επισημαίνοντας πως μπορεί ο Λιονέλ Μέσι να θεωρείται σήμερα ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο, στο μέλλον όμως, είναι ικανός να τον «αντικαταστήσει» ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι!

«Η Μάντσεστερ Σίτι έχει έναν ιδιαίτερα χαρισματικό παίκτη, όπως είναι ο Γκάμπριελ Ζεσούς. Ίσως στο μέλλον να γίνει ο καλύτερος παγκοσμίως! Αυτή τη στιγμή είναι ο Μέσι και πάντοτε πιστεύω ότι μια μέρα θα γίνει ο Νεϊμάρ, αλλά ο Γκάμπριελ είναι μόλις 19 ετών και μπορεί μελλοντικά να βρεθεί σε αυτή τη θέση, γιατί έχει την ικανότητα να το κάνει», σχολίασε ο βετεράνος πια «Ρόνι» και δείχνοντας πως εμπιστεύεται απόλυτα το νεαρό φορ των «πολιτών», συμπλήρωσε:

«Δεν συμφωνώ πάντα με το να ρίχνουμε τους τόνους για κάποιον ποδοσφαιριστή, εξαρτάται από τον τύπο του καθενός. Βλέπουμε ότι ο Γκάμπριελ δεν φοβάται τίποτα, θέλει απλώς να παίζει και να δείχνει τι μπορεί να καταφέρει. Θα κάνει μεγάλες εμφανίσεις απέναντι σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λίβερπουλ, Τσέλσι και τις άλλες μεγάλες ομάδες της Αγγλίας» και συνέχισε:



«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που έχει δηλωθεί στο ρόστερ της Σίτι για το Τσάμπιονς Λιγκ και πιστεύω ότι θα παίξει γεμάτος αυτοπεποίθηση. Ο Ρονάλντο, ο Κακά, εγώ και πιο πρόσφατα ο Νεϊμάρ αγωνιστήκαμε στο υψηλότερο επίπεδο από νεαρή ηλικία. Σε αυτήν την κατηγορία ανήκει και ο Γκάμπριελ».

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x