Champions League

Ρονάλντο: «Είμαστε Ρεάλ και το δείξαμε»

Ενθουσιασμένος για την πρόκριση στον τελικό του Champions League εμφανίστηκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο τονίζοντας πως πριν τον τελικό του Κάρντιφ προέχει το πρωτάθλημα.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν έκρυψε τη χαρά του για την πρόκριση στον τελικό του Champions League κάνοντας ειδική αναφορά στην εμπειρία της ομάδας του που διαχειρίστηκε σωστά την κρίση μετά το 2-0 της Ατλέτικο.

«Ήταν δύσκολο να φτάσουμε στον τελικό, αλλά το αξίζαμε και είμαστε πολύ χαρούμενοι που τα καταφέραμε. Συνολικά ήμασταν καλύτεροι και στα δύο ματς. Ξέραμε πως η Ατλέτικο θα μπει δυνατά, ευτύχησε να πετύχει δύο γρήγορα γκολ, αλλά είχαμε την εμπειρία να διαχειριστούμε σωστά με την κατάσταση και γνωρίζαμε πως με ένα γκολ θα τελειώναμε την πρόκριση. Είμαστε η Ρεάλ και το δείξαμε», δήλωσε ο Πορτογάλος σταρ.

Όσο για τον τελικό με τη Γιουβέντους; «Τίποτα δεν είναι εύκολο. Θα παλέψουμε μέχρι τέλους για τον τίτλο. Είμαστε σε καλή κατάσταση και πιστεύω πως οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες. Έχουμε μια πολύ ποιοτική και πλήρη ομάδα, το έχουμε αποδείξει πολλές φορές. Αυτό που προέχει μέχρι τον τελικό είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα. Το θέλουμε πραγματικά. Μετά θα έχουμε καιρό για τον τελικό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x