Γενικά

Ρονάλντο για Γκάμπριελ: «Μου θυμίζει τον εαυτό μου»

Κολακευτικά ήταν τα σχόλια του Ρονάλντο για τον Γκάμπριελ Χεσούς, που φαίνεται να έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Ρονάλντο για τον νεαρό Βραζιλιάνο Γκάμπριελ Χεσούς. Ο μικρός είναι διεθνής με την εθνική ομάδα U-20 της Βραζιλίας και έχει τραβήξει το ενδιαφέρον μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων, όπως η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπαρτσελόνα, η Μπάγερν Μονάχου και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Είμαι μεγάλος φαν του Γκάμπριελ και όταν τον βλέπω να αγωνίζεται, είναι σαν να βλέπω τον εαυτό μου. Βλέπω πολλές ομοιότητες μεταξύ μας».

«Είναι νεαρός, αλλά είναι ήδη επιτυχημένος και δείχνει να έχει υπευθυνότητα. Βρίσκεται ακόμα στα πρώτα βήματα της καριέρας του, αλλά μας έχει ενθουσιάσει με αυτά που κάνει».

Οι δηλώσεις του «φαινόμενου» σίγουρα δε θα περάσουν απαρατήρητες από τους ανθρώπους της Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς ο πρόεδρος των «μερένχες» Φλορεντίνο Πέρεθ, ακούει πάντα με προσοχή τις συμβουλές του πρώην «γκαλάκτικο».

«Αν ξεπεράσει τα ρεκόρ μου θα δώσει μεγάλη χαρά σε αυτόν το λαό (σ.σ. της Βραζιλίας) που έχει υποφέρει πάρα πολύ», ήταν τα λόγια του Ρονάλντο, ο οποίος συμβούλεψε το μικρό. «Απόλαυσε το παιχνίδι, να είσαι χαρούμενος και να διασκεδάζεις παίζοντας ποδόσφαιρο».

«Αργότερα ο προπονητής θα σου ζητάει πολλά πράγματα, αλλά όταν έχεις τη μπάλα κοίτα να διασκεδάζεις, να κάνεις ποδιές και πάντα να κοιτάζεις να σκοράρεις γιατί αυτό είναι που θέλουν οι φίλαθλοι».

Ο Γκάμπριελ Χέσους θα είναι στην αποστολή της Βραζιλίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο και σύμφωνα με το Ρονάλντο, μπορεί να γραφτεί στην ιστορία αν κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο.

Ο Γκάμπριελ Χέσους εν δράσει




Επιμέλεια: Γιάννης Καραγιάννης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x