Ισπανία

Ρονάλντο: «Πολλοί δεν μας θέλουν πρωταθλητές»

Στη διαιτησία απέδωσε την ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης από την Μπαρτσελόνα ο Κριστιάνο Ρονάλντο κάνοντας λόγο για «σπρώξιμο» των Καταλανών.

Δηλώσεις που θα συζητηθούν έκανε ο Κριστιάνο Ρονάλντο μετά την ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης από την Μπαρτσελόνα στο «Μπερναμπέου» (3-4). Ο Πορτογάλος σταρ απέδωσε στη διαιτησία του Ουντινάνο Μαγένκο το αποτέλεσμα και άφησε να εννοηθεί πως οι Καταλανοί έχουν διαρκή εύνοια.

«Ο διαιτητής έκανε πάρα πολλά λάθη. Ένα παιχνίδι τέτοιου επιπέδου χρειαζόταν έναν διαιτητή αντίστοιχης αξίας. Εκείνος ήταν νευρικός και αγχωμένος από την αρχή. Δεν θέλω να χρησιμοποιήσω δικαιολογίες για την ήττα μας, αλλά έκανε πολλά λάθη. Νομίζω ότι πολλοί δεν θέλουν να πάρει η Ρεάλ το πρωτάθλημα και ήθελαν να επιστρέψει η Μπαρτσελόνα στη διεκδίκηση του τίτλου. Αν έχανε σήμερα θα ήταν εκτός διεκδίκησης. Στα πέντε χρόνια που είμαι εδώ η Ρεάλ δεν έχει ευνοηθεί ποτέ από τη διαιτησία και ξέρω πώς λειτουργούν τα πράγματα εδώ. Πιστεύω πάντως πως παρ’ όλα αυτά εμείς θα πάρουμε το πρωτάθλημα στο τέλος», δήλωσε ο Ρονάλντο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x