Stoiximan Super League

Ρότσα: «Ο Παναθηναϊκός θα βρει τον δρόμο του»

Σίγουρος ότι ο Παναθηναϊκός θα βρει τον δρόμο του εμφανίστηκε ο Χουάν Ραμόν Ρότσα. «Μου άρεσε η εποχή που είχε περισσότερους Έλληνες», τόνισε ο Αργεντινός.

Τα δεδομένα στον Παναθηναϊκό σχολίασε ο Χουάν Ραμόν Ρότσα και ανέφερε ότι οι «πράσινοι» θα βρουν τον δρόμο τους.

Αρχικά μίλησε για τον Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς και γενικότερα για το ποδόσφαιρο: «Αν κοιτάμε την ιστορία του Ιμπραΐμοβιτς μέχρι τώρα, αυτό που έκανε και κάνει είναι λίγοι. Γι' αυτόν, όμως, είναι ιστορία. Εμείς οι φίλαθλοι λέμε τι ωραία ζωή που κάνει, τι φήμη, τι δόξα, όμως είναι για λίγους να κάνουν τέτοια καριέρα τόσων ετών... Σε κάθε παιχνίδι οι μεγάλοι παίκτες πρέπει να είναι στην καλύτερη δυνατή φόρμα. Πέρα από ταλέντο υπάρχουν πολλά άλλα πράγματα. Ξεκινάμε από τον Ντι Στέφανο, ήρθε ο Σίβορι, μετά ο μεγάλος Ντιέγκο κι εκεί που λέγαμε ότι έσπασε το καλούπι, ήρθε ο Λίο.

Έχω την εντύπωση πως οι συνθήκες στις οποίες δουλεύουν τώρα οι ποδοσφαιριστές είναι αυτές που τους κάνουν να έχουν διάρκεια. Τέτοιο επιτελείο, δεν είχε κανείς από τους Αργεντινούς για τους οποίους μιλάω εγώ και τους οποίους θαύμαζα. Στα παιδιά λέω ότι δεν αρκεί μόνο το ταλέντο και θέλει δουλειά. Όλα αυτά που προσφέρει ένας σύλλογος, αν έχεις λίγο ταλέντο, μπορείς να φτάσεις στην κορυφή
».

«Αν ήμουν μέσα στον Παναθηναϊκό θα μπορούσα να πω πολλά πράγματα. Είμαι έξω και παρακολουθώ και δεν μπορώ να πω πολλά. Σε κάποιο σημείο θα βρει τον δρόμο του ο Παναθηναϊκός, θα μπει ο Παναθηναϊκός στον δρόμο που έχει χαράξει εδώ και χρόνια. Δεν θα μιλήσω ως Παναθηναϊκός που είμαι στην ομάδα τόσα χρόνια, θα μιλήσω ως απλός φίλαθλος. Μου άρεσε η εποχή που είχε πολλούς Έλληνες παίκτες στο ρόστερ του ο Παναθηναϊκός», ανέφερε για τους «πράσινους» στο περιθώριο της εκδήλωσης για το ντοκιμαντέρ «Becoming Zlatan» που γυρίστηκε για τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Για τη δική του παρουσία στο «τριφύλλι» και το γεγονός ότι προσέφερε πολλά στον σύλλογο: «Όταν επιλέγεις έναν ποδοσφαιριστή για έναν μεγάλο σύλλογο, θέλει μεγάλη προσοχή. Το δικό μου θέμα έτυχε το 1985, ήταν άλλες εποχές. Εγώ έφθασα από την Αργεντινή και δύο ημέρες μετά έπαιξα το πρώτο παιχνίδι μου. Άλλες εποχές τότε. Τότε ήταν και 40 ώρες ταξίδι Με έπεισε ο πρόεδρος τότε να παίξω το πρώτο ματς στη Νέα Σμύρνη. Αυτές οι εποχές τελείωσαν και είναι άλλη η ιστορία τώρα. Πολλές φορές από τα λάθη σου μαθαίνεις».

Υπενθυμίζεται ότι ο Παναθηναϊκός συμμετέχει στον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό #ZlatanStyle – Show off your best goal, σε συνεργασία με τo MOVINGDOCS και το CINEDOC.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x