Stoiximan Super League

Ρότσα… η επιστροφή

Επιστροφή στον Παναθηναϊκό για τον Χουάν Ραμόν Ρότσα, που αναλαμβάνει καθήκοντα σκάουτερ στη Λατινική Αμερική. Παραμένουν εκτός Μπεργκ και Πέτριτς.

Στην οικογένειά του επιστρέφει ο Χουάν Ραμόν Ρότσα. Ο Αργεντινός άλλοτε ποδοσφαιριστής και προπονητής του Παναθηναϊκού, αναλαμβάνει καθήκοντα σκάουτερ για το «τριφύλλι», με έμφαση στην αγορά της Λατινικής Αμερικής που γνωρίζει άριστα.

Ο Ρότσα υπηρέτησε τους «πράσινους» ως ποδοσφαιριστής από το 1979 μέχρι 1989 (κατακτώντας δύο πρωταθλήματα, πέντε Κύπελλα κι ένα Σούπερ Καπ), ενώ στη συνέχεια διετέλεσε προπονητής της ομάδας σε τρεις διαφορετικές περιστάσεις: τη διετία 1994-1996 (κατακτώντας δύο πρωταθλήματα, ισάριθμα Κύπελλα και ένα Σούπερ Καπ), το 1999 και το 2012, ενώ πέρασε και από τον πάγκο της ομάδας Κ20 του συλλόγου.

Στα της προπόνησης, Μάρκους Μπεργκ και Μλάντεν Πέτριτς ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης και δεν υπολογίζονται για τον αγώνα της Κυριακής με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ πρόγραμμα φυσικής κατάστασης έκανε ο Νάνο. Την Τετάρτη οι «πράσινοι» θα έχουν ρεπό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x