Champions League

Ρότζερς: «Ομάδα Champions League η ΑΕΚ»

Με απόλυτο σεβασμό για την ΑΕΚ μίλησε ο Μπρένταν Ρότζερς ενόψει του πρώτου αγώνα με τη Σέλτικ για τον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League.

Με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια αναφέρθηκε στην ΑΕΚ ο Μπρένταν Ρότζερς.

Μια μέρα πριν την αναμέτρηση της Γλασκώβης, ο τεχνικός της Σέλτικ χαρακτήρισε την «Ένωση» σκληρό αντίπαλο και ομάδα επιπέδου Champions League.

Σημείωσε λοιπόν ότι την έχει μελετήσει καλά, ώστε να είναι προετοιμασμένος και επιβεβαίωσε ότι οι δικοί του παίκτες θα προσπαθήσουν να επιβάλλουν το παιχνίδι τους το βράδυ της Τετάρτης.


Αναλυτικά όσα είπε ο Ρότζερς

Για την ΑΕΚ: «Είναι ακόμη ένα επίπεδο πάνω από τις προηγούμενες αντιπάλους μας. Είναι οι πρωταθλητές στη χώρα τους. Αυτό τους κάνει έναν σκληρό αντίπαλο, γιατί έχουν νοοτροπία νικητή. Όταν τους μελέτησα, διαπίστωσα ότι είναι σαν μια ομάδα του Champions League. Παίζουν 4-4-2 και είναι πολύ-πολύ γρήγοροι στην αντεπίθεση. Έχουν γρήγορους παίκτες στην επίθεση. Η πορεία αυτών των δύο παιχνιδιών θα είναι ένα πραγματικό τεστ για μας».

Για το πρώτο παιχνίδι: «Όταν παίζουμε στην έδρα μας, μας αρέσει να επιβάλουμε το παιχνίδι μας και μπορούμε να δημιουργήσουμε πρόβλημα στον αντίπαλο. Θα είναι ένα καλό τεστ των δυνατοτήτων μας αυτά τα δύο παιχνίδια. Είναι ένα πραγματικά τεστ και για τις δύο ομάδες. Έχουμε κάνει όλη τη δουλειά μας και την προετοιμασία μας. Τους αναλύσαμε προσεκτικά και μάθαμε όλες τις λεπτομέρειες του παιχνιδιού τους. Είναι πολύ συμπαγής ομάδα, πολύ κλειστή και είναι δύσκολο να παίξεις εναντίον της».

Για την παρουσία του κόσμου: «Ο κόσμος θα είναι πολύ σημαντικός για εμάς. Μας βοηθούν πάρα πολύ και δείχνουν πολλή υπομονή σε αυτό το επίπεδο όλο αυτό τον καιρό. Αν μπορέσουμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα στο επόμενο, θα είναι πολύ χαρούμενοι».

Για τη συμμετοχή του Μπογιάτα: «Ο Ντέντρικ δεν είναι έτοιμος στο επίπεδο που θέλουμε. Θα παίξει στο παιχνίδι του Σαββάτου και θα είναι έτοιμος για το δεύτερο παιχνίδι με την ΑΕΚ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x