Champions League

Ρουί Πατρίσιο: «Ο Ολυμπιακός είναι επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις»

Στα στοιχεία του Ολυμπιακού που θα πρέπει να προσέξει η Σπόρτινγκ, ώστε να βγει νικήτρια στο «Καραϊσκάκης» στάθηκε ο Ρουί Πατρίσιο, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Ρουί Πατρίσιο στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ενόψει της πρεμιέρας των ομίλων του Champions League

Για το ότι δεν έχουν δεχτεί πολλά γκολ στο πορτογαλικό πρωτάθλημα: «Καταρχάς δεν θα ήθελα να συγκρίνω τα παιχνίδια στο πρωτάθλημα με τα παιχνίδια του Champions League. Είναι εντελώς διαφορετικά. Αύριο θα είναι δύσκολο ματς. Ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός έχει καλούς παίκτες στην αντεπίθεση. Έχουμε διαβάσει τον Ολυμπιακό, ξέρουμε πώς να τους αντιμετωπίσουμε και έχουμε και τον δικό μας τρόπο να παίξουμε. Το βασικό είναι να μην δεχτούμε γκολ και να φύγουμε εμείς νικητές από το Καραϊσκάκη».


Για το αν τα ματς με τον Ολυμπιακό θεωρούνται τελικοί, με δεδομένη την παρουσία Γιουβέντους και Μπαρτσελόνα στον όμιλο:
«Σίγουρα υπάρχουν δύο μεγάλες ομάδες που έχουν κερδίσει το Champions League στο παρελθόν. Εμείς θέλουμε να παίζουμε και να κερδίζουμε όλα τα ματς, ανεξάρτητα της δυναμικότητας του αντιπάλου. Κάθε παιχνίδι το κοιτάμε ξεχωριστά. Εμείς ζούμε για τις νίκες».


Για το αν είναι πιο έτοιμοι σε σχέση με πέρσι να διεκδικήσουν καλύτερα αποτελέσματα στην Ευρώπη:
«Σίγουρα, όσο περνούν τα χρόνια αυξάνεται η εμπειρία μας, κάθε παίκτης ξεχωριστά έχει περισσότερα ματς στα πόδια του και μεγαλύτερη εμπιστοσύνη. Αυτό πρέπει να το αποδείξουμε στο γήπεδο. Πιστεύω στην ομαδικότητα που έχουμε και θεωρώ ότι θα τα καταφέρουμε ακόμα καλύτερα».

Για την εικόνα που έχουν για τον Ολυμπιακό:
«Γνωρίζουμε ότι ο Ολυμπιακός διαθέτει πολύ καλές μονάδες. Είναι επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις. Είμαστε διαβασμένοι, ξέρουμε πώς να τον αναχαιτίσουμε. Όσο για τον κόσμο, θεωρώ ότι όλοι οι παίκτες θέλουν να παίζουν σε γήπεδα πολύ θερμά και ζεστά».

?

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x