Stoiximan Super League

ΡΟΥΚΕΤΕΣ: «Ο Παναθηναϊκός χτυπά Ντουμπιά και Ιμπάρμπο»

Την αποκάλυψη πως ο Παναθηναϊκός κινείται για τον Σεϊντού Ντουμπιά της Ρόμα έκανε o συνεργάτης του Αντρέα Στραματσόνι, Ρομπέρτο Μούτσι, επιβεβαιώνοντας και τις προσπάθειες για τον Βίκτορ Ιμπάρμπο.

Όπως μετέφερε πρώτος στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, ο Παναθηναϊκός πέραν του Βίκτορ Ιμπάρμπο κινείται και για τον Σεϊντού Ντουμπιά της Ρόμα. Την είδηση επιβεβαιώνει και ο συνεργάτης του Αντρέα Στραματσόνι, Ρομπέρτο Μούτσι, μιλώντας στον ιταλικό Τύπο.

«Μιλάμε για τον Ιμπάρμπο. Αν και δεν τα πήγε καλά στην Ρόμα, πιστεύω πως μπορεί να τα πάει καλά σε εμάς. Κοιτάμε επίσης και για καλούς νεαρούς Ιταλούς. Επίσης κοιτάμε και τον Ντουμπιά που παλιότερα με είχε ενθουσιάσει αλλά δεν τα έχει πάει πολύ καλά τα τελευταία δύο χρόνια», τόνισε ο συνεργάτης του «Στράμα».

Ο 28χρονος Ιβοριανός φορ είχε 24 συμμετοχές και 11 γκολ φέτος στην ΤΣΣΚΑ, όπου έπαιξε δανεικός από τη Ρόμα, ενώ ολοκλήρωσε τη χρονιά στη Νιούκαστλ, όπου όμως είχε μόλις τρεις εμφανίσεις χωρίς να σκοράρει. Στην ομάδα της Μόσχας είχε παίξει και από το 2010 μέχρι το 2015, ενώ είχε περάσει και από τη Γιουνγκ Μπόις. Μετρά, επίσης, 33 εμφανίσεις και 5 γκολ με την Ακτή Ελεφαντοστού.

O Bίκτορ Ιμπάρμπο
inner

Όσο για την πρώτη σεζόν στην Ελλάδα, είπε: «Κάναμε ένα σπουδαίο πρωτάθλημα με τον Στραματσόνι. Όταν αναλάβαμε ήμασταν αρκετούς πόντους πίσω αλλά καλύψαμε το χαμένο έδαφος και βγήκαμε δεύτεροι. Υπάρχει ένα περίεργο σύστημα με playoffs και στην διαδικασία αυτοί χάσαμε την έξοδο για τα προκριματικά του Champions League. Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού μοιάζουν πολύ με εκείνους της Ρόμα. Πολύ θερμοί και εκδηλωτικοί».

Αναφορικά με το μέλλον του Στραματσόνι και το δικό του, τόνισε: «Θα μείνουμε στον Παναθηναϊκό. Έχουμε δύο χρόνια συμβόλαιο αλλά με ρήτρα αν έρθει πρόταση από μία μεγάλη ομάδα. Κοιτάμε την αγορά και ελπίζουμε να γίνουμε σημαντικοί και στην Ευρώπη. Το γήπεδο του Παναθηναϊκό είναι υπέροχο και το ελληνικό ποδόσφαιρο μεγαλώνει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x