Γερμανία

Ρουμενίγκε: «Έτσι πήραμε τον Σάντσες μέσα από τα χέρια της Γιουνάιτεντ»

Ο πρόεδρος της Μπάγερν, Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε, μίλησε για το πώς έκλεψαν οι «Βαυαροί» τον Ρενάτο Σάντσες από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Το καλοκαίρι ο Ρενάτο Σάντσες μετακόμισε από τη Μπενφίκα στη Μπάγερν Μονάχου έναντι 35 εκατ. ευρώ. Αν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν πιο αποφασιστική όμως, τα πράγματα ίσως να ήταν διαφορετικά.

Αυτό αποκάλυψε ο πρόεδρος των «Βαυαρών», Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε, στην αθλητική ιστοσελίδα της Bild: «Γνωρίζαμε ότι ο Ρενάτο έχει χειροπιαστή πρόταση από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το απόγευμα πριν τον εντός έδρας ημιτελικό με την Ατλέτικο άκουσα ότι οι διαπραγματεύσεις δεν είχαν ολοκληρωθεί, επειδή η Μάντσεστερ δεν είχε ακόμα νέο προπονητή. Στη συνέχεια αντιδράσαμε άμεσα:
Καλέσαμε τον πρόεδρο της Μπενφίκα και τον σύμβουλό του στη Μαδρίτη. Η διάθεση μετά το παιχνίδι δεν ήταν καλή (σ.σ. η Μπάγερν είχε ηττηθεί με 1-0), αλλά το βράδυ συμφωνήσαμε για τη μεταγραφή και επισφραγίσαμε τη συμφωνία με μια χειραψία»
.

Ο Ρουμενίγκε αναφέρθηκε και στην αντίδραση του μάνατζερ του νεαρού Πορτογάλου μετά από τις καλές του εμφανίσεις στο Εuro της Γαλλίας, λέγοντας ότι μετά τον προημιτελικό με την Πολωνία, στον οποίο σκόραρε ο Σάντσες, δέχθηκε μήνυμά του που έλεγε: «Είμαι σίγουρος ότι είστε χαρούμενοι που κλείσατε τη δουλειά από νωρίς».

Επιμέλεια: Αποστόλης Πούλιος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x