Champions League

Ρουμενίγκε: «Θα πάω Κάρντιφ αλλά δεν θα δω τον τελικό, δεν ξεχνάω έτσι εύκολα»

Πληγωμένος δηλώνει ο Καρλ Χάινς Ρουμενίγκε, που παραδέχτηκε ότι θα πάει στο Κάρντιφ στις 3 του Ιούνη, αλλά δεν θα δει τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Δείτε το λόγο.

Ταξίδι στο Κάρντιφ θα πάει, τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ όμως δεν θα δει. Ο λόγος για τον πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της Μπάγερν Μονάχου, Καρλ Χάινς Ρουμενίγκε, που παραδέχτηκε ότι θα βρίσκεται στην πόλη όπου θα αναμετρηθούν για το τρόπαιο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουβέντους, αλλά δεν θα παρακολουθήσει το παιχνίδι.

Γιατί αυτό; Έχει ακόμα ανοιχτές τις πληγές από την ήττα, στα προημιτελικά, των Βαυαρών από τους «μερένχες».

«Θα πρέπει να πάω στο Κάρντιφ γιατί έχω διάφορες συναντήσεις ως πρόεδρος της ECA (European Club Association). Όμως τον τελικό δεν θα τον δω για τίποτα στον κόσμο, δεν ξεχνάω τόσο εύκολα», είπε ο Ρουμενίγκε σε μία συνέντευξη που δημοσιεύτηκε σήμερα στο «Suddeutsche Zeitung».

Ερωτηθείς αν αναφέρεται στα δύο παιχνίδια της Μπάγερν με τη Ρεάλ στα προημιτελικά ανέφερε:

«Αν τα ξανασκεφτεί κανείς σαν ταινία, είναι κάτι που πονάει πολύ. Κερδίσαμε 4-1 την Μπορούσια Ντόρτμουντ και ήμασταν σε πλήρη φόρμα με όλους τους παίκτες μας διαθέσιμους, αλλά μετά τραυματίζεται πρώτα ο Λεβαντόφσκι και στη συνέχεια ο Χούμελς. Πάμε με πλεονέκτημα στη Ρεάλ και χάνουμε το πέναλτι για το 2-0. Και μετά, εκείνος ο επαναληπτικός με αυτή τη διαιτησία που δεν έχουμε δει εδώ και 40 χρόνια. Υπήρχαν πέντε αποφάσεις κλειδιά εναντίον της Μπάγερν».

Επιμέλεια: Βαλεντίνα Νικολακοπούλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x