Αγγλία

Ρόχο: «Μπορεί να αλλάξει σύντομα η βαθμολογία»

Αισιόδοξος για τη συνέχεια της φετινής Πρέμιερ Λιγκ παρουσιάστηκε ο Μάρκος Ρόχο, ο οποίος τόνισε πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει τη δυνατότητα να επιστρέψει άμεσα στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην έκτη θέση του αγγλικού πρωταθλήματος έχοντας μαζέψει 19 βαθμούς στις πρώτες 12 αγωνιστικές, απέχοντας έξι βαθμούς από την τέταρτη θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ και 12 από την πρωτοπόρο Τσέλσι, με τους «μπλε» ωστόσο να μετρούν ένα παιχνίδι περισσότερο μετά τη χθεσινή νίκη τους επί της Τότεναμ (2-1).

«Αξίζαμε τη νίκη στα τελευταία παιχνίδια που δώσαμε αλλά πετάξαμε βαθμούς και αυτό είναι απογοητευτικό. Όμως παίζουμε σε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και τα πάντα μπορούν να αλλάξουν πολύ γρήγορα. Εμείς πρέπει να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι με τη Γουέστ Χαμ και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς οι οποίοι θα τονώσουν την ψυχολογία της ομάδας ενόψει της χριστουγεννιάτικης περιόδου όπου τα παιχνίδια θα είναι συνεχόμενα και μπορούν να αλλάξουν πολλά» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αργεντινός άσος στην «MUTV».

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x