Stoiximan Super League

Σα Πίντο: «Μετά το ματς με την ΑΕΚ, δεν μας άφησαν να φτάσουμε στον στόχο μας»

Αιχμές για την αντιμετώπιση που είχε ο Ατρόμητος από τη διαιτησία στα ματς με τους Ολυμπιακό και ΑΕΚ που είχαν ως αποτέλεσμα κατά τον ίδιο να μείνει η ομάδα μακριά από τα πλέι οφ, άφησε ο Σα Πίντο.

Αιχμές για την αντιμετώπιση που είχε ο Ατρόμητος από τη διαιτησία στα ματς κόντρα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ που είχαν ως αποτέλεσμα κατά τον ίδιο να μείνει η ομάδα μακριά από τα πλέι οφ, άφησε ο Ρικάρντο Σα Πίντο μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου

«Ήταν ένα πρώτο μέρος που δεν κάναμε το παιχνίδι που είχαμε στο μυαλό μας. Μας έβαλαν ένα γκολ που μας επηρέασε πάρα πολύ. Προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε και να επιστρέψουμε. Είχαμε κάποιες στιγμές που δείξαμε ότι μπορούσαμε. Μετά το δεύτερο γκολ, δεν ήμασταν στο επίπεδο που θέλαμε. Στο β' μέρος αντιδράσαμε και αν βάζαμε ένα γκολ, θα ξαναμπαίναμε στο παιχνίδι. Δυστυχώς δεν ήρθε αυτό το γκολ», είπε αρχικά.

Για το αν σκέφτεται την επόμενη σεζόν: «Αυτό που σκέφτομαι μόνο είναι να κερδίσω την ΑΕΛ, αυτή είναι η μοναδική μου σκέψη. Ξεκινήσαμε με πάρα πολύ καλά παιχνίδια. Στα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ μας αφαίρεσαν βαθμούς και επηρεαστήκαμε από τον στόχο που είχαμε θέσει. Σήμερα θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι παραπάνω, αλλά ο ΠΑΟΚ δεν μας άφησε για κάτι τέτοιο. Η αλήθεια είναι ότι μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ δεν μας άφησαν να φτάσουμε στον στόχο μας. Η καθημερινότητά μας έγινε πολύ πιο δύσκολη. Πλέον κοιτάω μόνο το ματς με την ΑΕΛ. Είμαστε επαγγελματίες, προσπαθώ να τους δώσω κίνητρο, αλλά κάτι τέτοιο δεν είναι εύκολο».

Για τις αποδοκιμασίες στην αλλαγή του Ντιγκινί: «Υπάρχει πάντα ερώτηση για το ποιος παίζει και ποιος δεν παίζει. Ο Ντιγκινί φαινόταν κουρασμένος, πίστευα ότι ο Πλατέλλας μπορεί να βοηθήσει με την τεχνική του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x