Stoiximan Super League

Σα Πίντο: «Τα παιδιά μου έπαιξαν σαν ήρωες»

Ήρωες χαρακτήρισε τους παίκτες του ο Ρικάρντο Σα Πίντο μετά τη λήξη του ματς κόντρα στον Ηρακλή, ενώ δεν θέλησε να μιλήσει για τα πλέι-οφ και την πιθανότητα να προλάβει ο Ατρόμητος τη διαδικασία.

Ενθουσιασμένος από την προσπάθεια των παικτών του μέχρι το τελευταίο λεπτό έμεινε ο Ρικάρντο Σα Πίντο, χαρακτηρίζοντάς τους ήρωες ενώ δεν θέλησε να αναφερθεί στο στόχο των πλέι-οφ.

«Ήταν ένα παιχνίδι πάρα πολύ ανταγωνιστικό που οι παίκτες πάλεψαν με πολλή ενέργεια και πάθος. Γνωρίζαμε ότι έχουμε παίξει ήδη τρία παιχνίδια κι αυτό που μας προβλημάτιζε είναι η φυσική κατάσταση. Παίξαμε με καρδιά και θέληση για τους τρεις βαθμους και γνωρίζαμε ότι δεν θα μπορούσαμε να παίξουμε στον ίδιο ρυθμό για όλο το παιχνίδι, αφού και ο Ηρακλής θα ερχόταν να κλειστεί και να εκμεταλλευτεί το χρόνο, ξέροντας ότι θα είμαστε κουρασμένοι.

Στο πρώτο κομμάτι είχαμε πολύ καλές στιγμές, από τα πλάγια και από το κέντρο, αλλά δεν είχαμε την τελική προσπάθεια. Στο δεύτερο κομμάτι από το 30 μέχρι το 65' πάλευαν οι δύο ομάδες για την μπάλα, με την ποιότητα να είναι μέτρια. Με τις αλλαγές που έγιναν η ομάδα επανήλθε στο ρυθμό της και κάναμε ευκαιρίες. Θέλω να δώσω στα παιδιά μου συγχαρητήρια που έπαιξαν σαν ήρωες που προσπάθησαν να σκοράρουν με κάθε τρόπο και στο τέλος το κατάφεραν. Παρότι είναι κρίμα για τους παίκτες του Ηρακλή, στο τέλος βάλαμε το γκολ με το οποίο κερδίσαμε».

Για το ότι παρέταξε την ίδια ενδεκάδα όπως με τον Ολυμπιακό: «Η γνώμη μου ήταν ότι αυτή ήταν η καλύτερη ενδεκάδα για αυτό το παιχνίδι».

Για το αν ο Ατρόμητος προλαβαίνει τα πλέι-οφ: «Το μόνο που κοιτάμε το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x