Super League 2

Σα θέλει η νύφη κι ο γαμπρός

Η ΑΕΚ τον θέλει. Ο ίδιος θέλει να φορέσει τα κιτρινόμαυρα. Μένει να φανεί τι θα πει ο «πεθερός» (Λέγκια) για να αποκτηθεί ο Ορλάντο Σα. Θέλει Ευρώπη ο Κρισλάν.

Την πόρτα της Λέγκια για τον Ορλάντο Σα χτύπησε η ΑΕΚ προσφέροντας 500.000 ευρώ. Το ποσό είναι διόλου ευκαταφρόνητο, αλλά δεν φαίνεται να ικανοποιεί την πολωνική ομάδα που αξιώνει περίπου τα διπλάσια για να παραχωρήσει τον Πορτογάλο επιθετικό. Η «Ένωση» πάντως δεν καταθέτει τα όπλα. Ελπίζει οι Πολωνοί να… λογικευτούν ποντάροντας και στην επιθυμία του παίκτη που φέρεται να έχει πρόβλημα με τον προπονητή του και να ψάχνει την έξοδο, παρότι η ομάδα του έχει αρκετές πιθανότητες να παίξει στο επόμενο Champions League (είναι πρωτοπόρος στο εγχώριο πρωτάθλημα). Ο 27χρονος άσος έχει, μάλιστα, τον ίδιο μάνατζερ με τους Σιμόες, Μπακάκη, Ντακόλ και Μπαρμπόσα, οπότε οι καλές σχέσεις με τους «κιτρινόμαυρους» είναι δεδομένες. Πάντως εξέλιξη στην υπόθεση αυτή δεν αναμένεται άμεσα, αφού η πολωνική λίγκα ολοκληρώνεται στις 2 Μαΐου.

Στο μεταξύ, η ακόμη πιο δύσκολη περίπτωση του Κρισλάν δεν έχει ακόμη εγκαταλειφθεί για την ΑΕΚ. Ελπίζουν αντλεί από τις δηλώσεις του Βραζιλιάνου φορ, που δήλωσε ξεκάθαρα πως προτιμά να παίξει στην Ευρώπη παρά το ενδιαφέρον μεγάλων συλλόγων που υπάρχει από την πατρίδα του. Πρόκειται πάντως για έναν ποδοσφαιριστή που έχει διπλάσιο, ίσως κι ακόμη μεγαλύτερο, κόστος από τον Ορλάντο Σα.

Ξεκαθαρίζει για Ντακόλ

Μετά τις δεδομένες απουσίες των Μπρέσεβιτς, Μάνταλου και Κορδέρο, στην ΑΕΚ προέκυψε και ανησυχία για τη συμμετοχή του Ντακόλ στον αγώνα της Κυριακής με τον Ηρακλή στο Καυταντζόγλειο για την πρεμιέρα των play offs (18:00). Ο Βραζιλιάνος φορ αποχώρησε από την προπόνηση με διάταση στον προσαγωγό και αν δεν είναι 100% έτοιμος δεν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή που θα ανακοινωθεί αύριο, καθώς τα play offs περιλαμβάνουν πολλά παιχνίδια και μια υποτροπή θα τον θέσει νοκ άουτ για καιρό. Ο Τραϊανός Δέλλας, πάντως, δεν έχει αποκαλύψει ακόμη τα πλάνα του για το παιχνίδι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x