Europa League

Σάββας: «Αφιερωμένη στους οπαδούς Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ η νίκη»!

Περιχαρής, ο Σ. Θεοδωρίδης αφιέρωσε τη νίκη του Ολυμπιακού στην Τουρκία σε όλους τους Έλληνες φιλάθλους, ειδικά σε εκείνους των ΠΑΟ, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. «Με Καρίμ, θα δείτε πού θα φτάσουμε στην Ευρώπη»!

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Σάββα Θεοδωρίδη στην κάμερα της CosmoteTV: «Η σημερινή ήταν μια πάρα πολύ μεγάλη πρόκριση. Είναι μέρα γιορτής για όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο η σημερινή. Ο Ολυμπιακός μπήκε στους ''16'' του Europa, αποκλείοντας μια δύσκολη ομάδα, που απέκλεισε σπουδαίους αντιπάλους για να φτάσει μέχρι εδώ -και ας μην την είχαμε υπόψη μας. Ήταν πραγματικός Ολυμπιακός αυτός σήμερα και ακόμα δεν έχετε δει τίποτα. Θέλω να ευχαριστήσω όλο του προσωπικό, τους γιατρούς, τους μασέρ, όλους όσους βρίσκονται στο Ρέντη και τους 24 ποδοσφαιριστές μας. Έχουν βάλει όλοι το χέρι τους για να φτάσει ο Ολυμπιακός ψηλά.

Εμένα, πλέον, δε με απασχολεί ποιον θα αντιμετωπίσουμε, με όλες τις ομάδες έχουμε τις ίδιες πιθανότητες. Υπάρχουν μεγαθήρια, αλλά έχουμε αποδείξει κόντρα και στην Άρσεναλ και στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μέσα στο γήπεδό τους είχαμε κάνει θαύματα. Ο Ολυμπιακός μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά.

Είμαι ενθουσιασμένος για τον Καρίμ. Είχα κάνει δηλώσεις παλιότερα και είχα πει ότι με 11 Μιλιβόγεβιτς θα κερδίζουμε όλα τα ματς. Σας δηλώνω τώρα ότι με τον Καρίμ θα δείτε πού θα φτάσουμε στο ευρωπαϊκό κύπελλο. Την ήξερα την αξία του και για αυτό είχαμε τους θερμούς εναγκαλισμούς. Ας έφυγε ο Ιντέγε, το παιδί ήθελε να φύγει από μόνο του.

Αφιερώνω τη νίκη στους φιλάθλους όλης της Ελλάδας. Σήμερα είναι μια ελληνική νίκη και το να πηγαίνουμε στους ''16'' είναι σπουδαίο επίτευγμα. Το αφιερώνω στους οπαδούς του ΠΑΟΚ, της ΑΕΚ,του Παναθηναϊκού και όλων των υπολοίπων ομάδων. Είναι σαν ένα δώρο που κάνουμε στην Ελλάδα.

Εμείς θα προχωρήσουμε και ό,τι έχουμε υποσχεθεί στους φιλάθλους μας, θα το κάνουμε. Τα χάσανε όλοι με τον Ολυμπιακό του 2ου ημιχρόνου
»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x