Champions League

Σάββας: «Να τα βλέπουν αυτά οι Έλληνες διαιτητές. Μας έχουν κλέψει 8 βαθμούς»

Ο Σάββας Θεοδωρίδης ήταν χείμαρρος μετά την ήττα του Ολυμπιακού από την Μπαρτσελόνα κατακεραυνώνοντας τους Έλληνες διαιτητές, αλλά και τον ΠΑΟΚ.

Ασταμάτητος, ως… συνήθως, ήταν ο Σάββας Θεοδωρίδης μετά την ήττα του Ολυμπιακού με 3-1 από την Μπαρτσελόνα. Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ τα έβαλε με τη διαιτησία και τον ΠΑΟΚ.

«Έμαθα ότι ο ΠΑΟΚ βγήκε και διαμαρτύρεται για το διαιτητή της Κυριακής. Είναι ντροπή γιατί ο κ. Κομίνης έδωσε τίτλο στον ΠΑΟΚ με γκολ που έπρεπε να ακυρωθεί. Κι έχουν το θράσος να λένε για τον Κομίνη. Έπρεπε να τους βάλουν τον Κύζα, αλλά δεν ξέρω τι γίνεται. Οι κ.κ. Δέδες, Κουκουλάκης και Τριτσώνης είναι πρωτοπόροι. Ο Σκωτσέζος διαιτητής σήμερα σεβάστηκε και τις δύο ομάδες. Έδειξε κόκκινη στον Πικέ και αυτό δείχνει τι διαιτητές έχουμε μαζέψει στην Ελλάδα. Οι διαιτητές έχουν στερήσει οκτώ βαθμούς από τον Ολυμπιακό. Στο εξωτερικό δεν έχουμε κανένα παράπονο. Να δούνε οι διαιτητές στην Ελλάδα τι σεβασμός υπάρχει και να συνέλθουνε», τόνισε.

Όσο για το αγωνιστικό κομμάτι του ντέρμπι της Κυριακής, είπε: «Την Κυριακή με τον ΠΑΟΚ να γεμίσει ο κόσμος το γήπεδο για να γίνει πανζουρλισμός με την καλή έννοια και να βοηθήσει την ομάδα. Η ζωή συνεχίζεται. Να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Σχετικά με την ήττα στο «Καμπ Νου» είπε: «Είμαι ευχαριστημένος που ο Ολυμπιακός έφερε αυτό το σκορ, δικαιολογείται απέναντι σε μια τέτοια ομάδα. Είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο. Δεν παίζεται με τίποτα. Δεν έχω δει πιο γρήγορη ομάδα στο ανεβοκατέβασμα».

Τέλος, μίλησε για τη συνάντησή του με τον παλιόφιλο Ερνέστο Βαλβέρδε. «Ήταν φανταστική η υποδοχή του Βαλβέρδε. Μας είπε τα καλύτερα λόγια, ακόμη και μπροστά στον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα. Συγκινήθηκα. Μαζί κατακτήσαμε οκτώ τίτλους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x